Sitenin sağında bir giydirme reklam

26 ton mandalinayı köylüler topladı

Zonguldak (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 15.03.2018 - 22:30, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7671+ kez okundu.
 

26 ton mandalinayı köylüler topladı

Kaza yapan tırdan 26 ton mandalina yola saçıldı
Zonguldak-Ankara yolunda mandalina yüklü tır istinat duvarına çarptı. Yola saçılan mandalinaları köylüler topladı.  Edinilen bilgiye göre kaza, Zonguldak-Ankara karayolunda meydana geldi. Mersin’den ilk önce Zonguldak limanına oradan Rusya’ya gidecek olan mandalina yüklü tır Zonguldak-Ankara yolu üzerinde kaza yaptı. Yağışın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü istinat duvarına çarptı. Kazada yaralanan olmadı. Çarpmanın etkisiyle yola saçılan mandalinalardan bir kısmı zayi oldu. Sağlam olan mandalinaları şoförün izniyle köylüler topladı. Mandalinaların ziyan olmaması için şoförün izniyle topladıklarını belirten vatandaşlar, "Telef olmayan mandalinaları köylüler topluyor. Arabayı boşaltmak için keseneye aldık burayı ihtiyacı olan vatandaş gelip topluyor. Tırın sahibi mandalinalardan alabilirsiniz dedi. Yaklaşık 26 ton mandalina var. Mersin’den gelip gemiyle Rusya’ya gidiyormuş” şeklinde konuştu.
Kaza yapan tırdan 26 ton mandalina yola saçıldı

Zonguldak-Ankara yolunda mandalina yüklü tır istinat duvarına çarptı. Yola saçılan mandalinaları köylüler topladı. 

Edinilen bilgiye göre kaza, Zonguldak-Ankara karayolunda meydana geldi. Mersin’den ilk önce Zonguldak limanına oradan Rusya’ya gidecek olan mandalina yüklü tır Zonguldak-Ankara yolu üzerinde kaza yaptı. Yağışın etkisiyle direksiyon hakimiyetini kaybeden sürücü istinat duvarına çarptı. Kazada yaralanan olmadı. Çarpmanın etkisiyle yola saçılan mandalinalardan bir kısmı zayi oldu. Sağlam olan mandalinaları şoförün izniyle köylüler topladı.
Mandalinaların ziyan olmaması için şoförün izniyle topladıklarını belirten vatandaşlar, "Telef olmayan mandalinaları köylüler topluyor. Arabayı boşaltmak için keseneye aldık burayı ihtiyacı olan vatandaş gelip topluyor. Tırın sahibi mandalinalardan alabilirsiniz dedi. Yaklaşık 26 ton mandalina var. Mersin’den gelip gemiyle Rusya’ya gidiyormuş” şeklinde konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.