Sitenin sağında bir giydirme reklam

50 yıllık sorunlara neşter

Çaycuma 20.06.2016 - 02:23, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7711+ kez okundu.
 

50 yıllık sorunlara neşter

Çaycuma Belediyesi İstasyon Mahallesinde yol ve kaldırım yenileme çalışmaları yaptığı caddelerde, neredeyse 50 yıldır el sürülmeyen altyapıyı da değiştiriyor.   Çaycuma Belediyesi, bisiklet yolu, çiçeklikleri ve şık görünümüyle büyük beğeni alan yol tasarımını kentin tüm cadde ve sokaklarına uygulama çalışmalarını sürdürüyor. Yenileme çalışmaları biten ana bulvarların ardından İstasyon Mahallesi’nde çalışmalara başlandı. Mahalleye İstasyon Caddesi, Kenan Aydın Caddesi ve Fatih Caddesi olmak üzere üç koldan giren ekipler yol ve kaldırımlarını yenilerken, neredeyse elli yıldır el sürülmeyen altyapıyı da değiştiriyor. Çalışmalar sırasında, ilk etepta, yaklaşık bir kilometre uzunluğunda kanalizasyon ve yağmur suyu şebekesi yenilenirken, pissu şebekesinin binalara bağlantısını sağlayan servis hatlarının da değiştirilmesi hedefleniyor.   KANTARCI: “İSTASYON, ANA BULVARLAR GİBİ BİR GÖRÜNÜM KAZANACAK” Konuyla ilgili olarak konuşan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Çaycuma’nın tüm altyapı sorunlarını adım adım çözüyoruz. Ana bulvarlardaki çalışmaları tamamladıktan sonra ilk olarak İstasyon Mahallesi’nin ele aldık. Yıllardır hizmetin uzağında kalan bu semtimizin tüm altyapısını elden geçiriyoruz. Kaldırdığımız yolun altında bulunan pissu şebekesinin tahrip olduğunu, komple tıkandığını tespit ettik. Bunun üzerine yenilenmesine karar verdik. Çalışmalarımız bu doğrultuda sürdürüyoruz. İlk etapta yaklaşık bir kilometre uzunluğundaki yolu ve altyapısını yenileyeceğiz. Tamamlandığında bu mahallemiz, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı yenilenmiş, bisiklet ve yaya yolları yapılmış, ağaçlandırması ve çevre düzenlemesi tamamlanmış olacak, şık bir görünüm kazanacak. İstasyon semtinin görünüm olarak kentin ana bulvarlarından hiçbir farkı kalmayacak. Hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Çaycuma Belediyesi İstasyon Mahallesinde yol ve kaldırım yenileme çalışmaları yaptığı caddelerde, neredeyse 50 yıldır el sürülmeyen altyapıyı da değiştiriyor.

 

Çaycuma Belediyesi, bisiklet yolu, çiçeklikleri ve şık görünümüyle büyük beğeni alan yol tasarımını kentin tüm cadde ve sokaklarına uygulama çalışmalarını sürdürüyor. Yenileme çalışmaları biten ana bulvarların ardından İstasyon Mahallesi’nde çalışmalara başlandı. Mahalleye İstasyon Caddesi, Kenan Aydın Caddesi ve Fatih Caddesi olmak üzere üç koldan giren ekipler yol ve kaldırımlarını yenilerken, neredeyse elli yıldır el sürülmeyen altyapıyı da değiştiriyor. Çalışmalar sırasında, ilk etepta, yaklaşık bir kilometre uzunluğunda kanalizasyon ve yağmur suyu şebekesi yenilenirken, pissu şebekesinin binalara bağlantısını sağlayan servis hatlarının da değiştirilmesi hedefleniyor.

 

KANTARCI: “İSTASYON, ANA BULVARLAR GİBİ BİR GÖRÜNÜM KAZANACAK”

Konuyla ilgili olarak konuşan Çaycuma Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Çaycuma’nın tüm altyapı sorunlarını adım adım çözüyoruz. Ana bulvarlardaki çalışmaları tamamladıktan sonra ilk olarak İstasyon Mahallesi’nin ele aldık. Yıllardır hizmetin uzağında kalan bu semtimizin tüm altyapısını elden geçiriyoruz. Kaldırdığımız yolun altında bulunan pissu şebekesinin tahrip olduğunu, komple tıkandığını tespit ettik. Bunun üzerine yenilenmesine karar verdik. Çalışmalarımız bu doğrultuda sürdürüyoruz. İlk etapta yaklaşık bir kilometre uzunluğundaki yolu ve altyapısını yenileyeceğiz. Tamamlandığında bu mahallemiz, kanalizasyon ve yağmur suyu hattı yenilenmiş, bisiklet ve yaya yolları yapılmış, ağaçlandırması ve çevre düzenlemesi tamamlanmış olacak, şık bir görünüm kazanacak. İstasyon semtinin görünüm olarak kentin ana bulvarlarından hiçbir farkı kalmayacak. Hemşehrilerime hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.