Sitenin sağında bir giydirme reklam

DÖKMECİ SAHAYA İNDİ

Kozlu 28.02.2019 - 16:00, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7215+ kez okundu.
 

DÖKMECİ SAHAYA İNDİ

İYİ Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Hüdai Dökmeci, Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte saha çalışmalarına başladı.
26 Şubat Salı günü Kozlu İlçe merkezinde esnaf gezisi yapan Dökmeci ve ekibi halktan ve esnaftan büyük ilgi gördü. Esnaf ziyaretlerinde sürekli olarak vatandaşlara, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin Kozlu’nun kaderini değiştirmek için bir fırsat olduğuna vurgu yapan  Dökmeci, ‘Oy deyip geçmeyin, bunun bir vebali var! 31 Mart’ta vereceğiniz oy ile ya Kozlu’nun bundan sonra yolsuzluk, rant ve belediye kaynaklarının yandaşa peşkeş çekilmesine dur diyeceksiniz, ya da bu düzen böyle gitsin diyerek bu tablonun sorumlularını tekrar iş başına getirip çocuklarınızın geleceğini ipotek edeceksiniz. Bu seçimler bu yüzden çok önemli! İnanıyorum, Kozlu Halkı İYİ düşünüp geleceği için doğru kararı verecektir’ şeklinde konuştu. Dökmeci’nin meclis üyesi adayları ile birliktehafta boyunca merkezde STK ziyaretlerini devam ettireceği ve 1 Mart Cuma günü Kozlu Merkez Seçim bürosu açılışını gerçekleştireceği ifade edildi.(BKH)
İYİ Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Hüdai Dökmeci, Belediye Meclis Üyesi adayları ile birlikte saha çalışmalarına başladı.

26 Şubat Salı günü Kozlu İlçe merkezinde esnaf gezisi yapan Dökmeci ve ekibi halktan ve esnaftan büyük ilgi gördü.

Esnaf ziyaretlerinde sürekli olarak vatandaşlara, 31 Mart Mahalli İdareler seçimlerinin Kozlu’nun kaderini değiştirmek için bir fırsat olduğuna vurgu yapan  Dökmeci, ‘Oy deyip geçmeyin, bunun bir vebali var! 31 Mart’ta vereceğiniz oy ile ya Kozlu’nun bundan sonra yolsuzluk, rant ve belediye kaynaklarının yandaşa peşkeş çekilmesine dur diyeceksiniz, ya da bu düzen böyle gitsin diyerek bu tablonun sorumlularını tekrar iş başına getirip çocuklarınızın geleceğini ipotek edeceksiniz. Bu seçimler bu yüzden çok önemli! İnanıyorum, Kozlu Halkı İYİ düşünüp geleceği için doğru kararı verecektir’ şeklinde konuştu.

Dökmeci’nin meclis üyesi adayları ile birliktehafta boyunca merkezde STK ziyaretlerini devam ettireceği ve 1 Mart Cuma günü Kozlu Merkez Seçim bürosu açılışını gerçekleştireceği ifade edildi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.