Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bank, 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutladı

Kozlu 07.03.2019 - 15:12, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7297+ kez okundu.
 

Bank, 8 Mart Kadınlar Günü'nü kutladı

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeni ile bir mesaj yayınladı. Bank mesajında şunları söyledi:  “Kadınlarımız için asıl mücadele alanı, asıl zafer kazanılması gereken alan, biçim ve kılıkta başarıdan çok, ışıkla, bilgi ve kültürle, gerçek faziletle süslenip donanmaktır. Ben muhterem hanımlarımızın Avrupa kadınlarının aşağısında kalmayacak, aksine pek çok yönden onların üstüne çıkacak şekilde ışıkla, bilgi ve kültürle donanacaklarından asla şüphe etmeyen ve buna kesinlikle emin olanlardanım.”  Mustafa Kemal Atatürk Sözlerime kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün kadınlarımız için söylediği o güzel cümle ile başlamak istedim. Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başarmışlardır.  Ancak ne yazı ki günümüzde kadınlar ile ilgili en çok gündeme gelen konular maalesef şiddet konularıdır. Allah’ın bizlere emaneti olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlar, kadınlarımızın bu toplumda gerçek değer ve yerlerine bir an önce ulaşmasını temenni ederim.

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü nedeni ile bir mesaj yayınladı. Bank mesajında şunları söyledi: 

“Kadınlarımız için asıl mücadele alanı, asıl zafer kazanılması gereken alan, biçim ve kılıkta başarıdan çok, ışıkla, bilgi ve kültürle, gerçek faziletle süslenip donanmaktır. Ben muhterem hanımlarımızın Avrupa kadınlarının aşağısında kalmayacak, aksine pek çok yönden onların üstüne çıkacak şekilde ışıkla, bilgi ve kültürle donanacaklarından asla şüphe etmeyen ve buna kesinlikle emin olanlardanım.”  Mustafa Kemal Atatürk

Sözlerime kurucumuz Mustafa Kemal Atatürk’ün kadınlarımız için söylediği o güzel cümle ile başlamak istedim. Cumhuriyetimizin odak noktasında yer alan kadınlarımız, modern ve çağdaş günlere gelmemizde önemli görevler başarmışlardır. 

Ancak ne yazı ki günümüzde kadınlar ile ilgili en çok gündeme gelen konular maalesef şiddet konularıdır.

Allah’ın bizlere emaneti olan kadınlarımızın 8 Mart Dünya Emekçi Kadınlar Günü’nü kutlar, kadınlarımızın bu toplumda gerçek değer ve yerlerine bir an önce ulaşmasını temenni ederim.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.