Sitenin sağında bir giydirme reklam

Kocabaşoğlu, Muhtarlık ek işimiz değil, tek işimiz olacak!

Kozlu 07.03.2019 - 15:26, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7072+ kez okundu.
 

Kocabaşoğlu, Muhtarlık ek işimiz değil, tek işimiz olacak!

  Kozlu Güney Mahallesi Muhtar Adayı Serdal Kocabaşoğlu ‘Muhtarlık ek işimiz değil, tek işimiz olacak’ sloganı ile çıktığı yolda, çözüm ve hizmet odaklı bir hizmet anlayışı ile göreve talip olduğunu dile getirdi. Azalar: Yusuf Keleş Tanju Azaklı Gamze Bilici Mehmet Topal Muammer Eroğlu Hüseyin Könez Sıtkı Ercan Alkan Topal, ile Kozlu Güney Mahallesine hizmet etmek istediklerini ifade eden Kocabaşoğlu, vizyon ve projelerini şu şekilde sıraladı;   Siz kıymetli Güney Mahallesi sakinlerim… Yerel seçimlerde Muhtar adayı olarak siz sakinlerimizin teveccühüyle bu görevde yer alabilmek, hizmet etmek, hiçbir parti gözetmeksizin sizlerin talep ve arzularınıza bir ışık olmayı, problemlerimizi, sıkıntılarımızı giderebilmek için büyük bir özveriyle çalışmak, onurlu dik duruşumuzla, saygı ve sevgiyle bütün mahalle sakinlerimizi kucaklamak, birlik ve beraberlik içinde sorunlarımızı aşmak için bu göreve talip oluyorum. Güney Mahallemizi örnek bir mahalle statüsüne kavuşturabilmek, bütün sıkıntıları bertaraf edebilmek, sizlere hizmette kusur etmemek ve üstesinden gelebilmek tek düşünce ve görevimiz olacaktır. Mahallemizde yapacağımız aylık toplantılarda sizlerin talepleriniz doğrultusunda istişarelerde bulunup sizlerin sesi olmaya çalışacağım. Bankalar nezdinde girişimlerde bulunarak mahallemize ATM cihazı konulmasını sağlamak, Mahallemize sağlık ocağı açılması konusunda gerekli mercilere başvurarak sakinlerimizin talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı ivedilikle başlatacağız. Yaşlılarımız, hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olup desteklerini sunacağım. Gençlerimize yönelik sosyal projeler, aktiviteler, gençlerimizi yetiştirmek, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, onlarla birlikte projelerimizi hayata geçirmek için el ele-omuz omuza çalışmalar yapmaya, dürüst, temiz, saygın bir gençliği yetiştirebilmek için çalışacağım. Gençlerimizin taleplerini dikkate alıp onlarla her alanda bir abi kardeş ilişkisi içinde olmaya özen gösterip dinleyeceğim. Güney mahallesi sakinlerinin evladı, abisi, kardeşi olabilme sıfatıyla sizlerin desteğini bekliyor, özveriyle çalışacağımı taahhüt ediyorum.    Serdal Kocabaşoğlu kimdir? 31 Ocak 1958 yılında Güney Mahallesi’nde doğdum. İlk ve ortaöğretimimi Alparslan İlköğretimde okudum.Kozlu Lisesinden mezun oldum. TTK Kozlu Müessesesinde ocak puantörü olarak çalıştım. 2002 yılında emekli oldum. Halen Güney Mahallesi Kavaklık Mevkiinde ikamet etmekteyim. Uzun yıllar Tekvando hakem ve antrenörlüğü yaptım. Evli ve 3 çocuk babasıyım. 

 

Kozlu Güney Mahallesi Muhtar Adayı Serdal Kocabaşoğlu ‘Muhtarlık ek işimiz değil, tek işimiz olacak’ sloganı ile çıktığı yolda, çözüm ve hizmet odaklı bir hizmet anlayışı ile göreve talip olduğunu dile getirdi.

Azalar: Yusuf Keleş Tanju Azaklı Gamze Bilici Mehmet Topal Muammer Eroğlu Hüseyin Könez Sıtkı Ercan Alkan Topal, ile Kozlu Güney Mahallesine hizmet etmek istediklerini ifade eden Kocabaşoğlu, vizyon ve projelerini şu şekilde sıraladı;

 

Siz kıymetli Güney Mahallesi sakinlerim… Yerel seçimlerde Muhtar adayı olarak siz sakinlerimizin teveccühüyle bu görevde yer alabilmek, hizmet etmek, hiçbir parti gözetmeksizin sizlerin talep ve arzularınıza bir ışık olmayı, problemlerimizi, sıkıntılarımızı giderebilmek için büyük bir özveriyle çalışmak, onurlu dik duruşumuzla, saygı ve sevgiyle bütün mahalle sakinlerimizi kucaklamak, birlik ve beraberlik içinde sorunlarımızı aşmak için bu göreve talip oluyorum. Güney Mahallemizi örnek bir mahalle statüsüne kavuşturabilmek, bütün sıkıntıları bertaraf edebilmek, sizlere hizmette kusur etmemek ve üstesinden gelebilmek tek düşünce ve görevimiz olacaktır. Mahallemizde yapacağımız aylık toplantılarda sizlerin talepleriniz doğrultusunda istişarelerde bulunup sizlerin sesi olmaya çalışacağım. Bankalar nezdinde girişimlerde bulunarak mahallemize ATM cihazı konulmasını sağlamak, Mahallemize sağlık ocağı açılması konusunda gerekli mercilere başvurarak sakinlerimizin talepleri doğrultusunda çalışmalarımızı ivedilikle başlatacağız. Yaşlılarımız, hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşlarımızın her zaman yanında olup desteklerini sunacağım. Gençlerimize yönelik sosyal projeler, aktiviteler, gençlerimizi yetiştirmek, kötü alışkanlıklardan uzak tutmak, onlarla birlikte projelerimizi hayata geçirmek için el ele-omuz omuza çalışmalar yapmaya, dürüst, temiz, saygın bir gençliği yetiştirebilmek için çalışacağım. Gençlerimizin taleplerini dikkate alıp onlarla her alanda bir abi kardeş ilişkisi içinde olmaya özen gösterip dinleyeceğim. Güney mahallesi sakinlerinin evladı, abisi, kardeşi olabilme sıfatıyla sizlerin desteğini bekliyor, özveriyle çalışacağımı taahhüt ediyorum. 

 

Serdal Kocabaşoğlu kimdir? 31 Ocak 1958 yılında Güney Mahallesi’nde doğdum. İlk ve ortaöğretimimi Alparslan İlköğretimde okudum.Kozlu Lisesinden mezun oldum. TTK Kozlu Müessesesinde ocak puantörü olarak çalıştım. 2002 yılında emekli oldum. Halen Güney Mahallesi Kavaklık Mevkiinde ikamet etmekteyim. Uzun yıllar Tekvando hakem ve antrenörlüğü yaptım. Evli ve 3 çocuk babasıyım. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.