Sitenin sağında bir giydirme reklam

ADIBAŞ RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

Kozlu 23.05.2020 - 21:15, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7591+ kez okundu.
 

ADIBAŞ RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş Kozlu İlçe Teşkilatı olarak Ramazan ayı içerisinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, partililerin ve Kozlu halkının Ramazan Bayramını kutladı.
Destek olan herkese teşekkür eden Adıbaş, çalışmalarını şu şekilde özetledi: İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanlığı olarak,Ramazan ayının başlaması ile birlikte elimizden geldiğince ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalıştık.Yaklaşık 350'ye yakın aileye gıda yardımında bulunduk.Ardından 19 mayıs Atatürk'ü anma Gençlik Ve Spor Bayramını kutladığımız günün akşamı İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığımız ile ortaklaşa düzenlediğimiz ''Geleceğimizin Gençleri Çocuklarımız'' sloganıyla yola çıkarak çocuklarımız için gıda poşeti hazırladık.Zonguldak ve Kozlu İlçemizin mahallerinde hazırlanan poşetleri çocuklara dağıtarak mutluluklarına ortak olduk. Son olarak Bayrama yaklaştığımız son günlerde Mahalle muhtarlarımızla irtibat içerisinde Çocuk,genç ve yetişkin olmak üzere 450 civarı ailemize Kıyafet yardımında bulunduk.Yönetim olarak aldığımız kararı uyguladık ve özellikle olması gerektiği gibi yapılan yardımlar sırasında kesinlikle parti gözetmedik kimseyi ayırmadık, İnsanların resmini çekip sosyal medyada veya basında paylaşmadık kimseyi rencide etmeden geç saatlerde sessiz sedasız ulaştırdık,bu yüzden İyi Parti Kozlu İlçe Başkanlığı olarak içimiz rahat ve huzurluyuz. Yapılan yardım ve çalışmalarda özverili çalışmada bulunup günlerce emek sarfeden vakit ayıran Yönetimimdeki değerli arkadaşlarım başta olmak üzere,bizlere güvenip maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza ayrı ayrı Teşekkür ediyor bu vesile ile Mübarek Ramazan bayramınızı kutluyorum.
İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanı Ender Adıbaş Kozlu İlçe Teşkilatı olarak Ramazan ayı içerisinde yaptıkları çalışmalar hakkında bilgi vererek, partililerin ve Kozlu halkının Ramazan Bayramını kutladı.

Destek olan herkese teşekkür eden Adıbaş, çalışmalarını şu şekilde özetledi:

İYİ Parti Kozlu İlçe Başkanlığı olarak,Ramazan ayının başlaması ile birlikte elimizden geldiğince ihtiyaç sahiplerine ulaşmaya çalıştık.Yaklaşık 350'ye yakın aileye gıda yardımında bulunduk.Ardından 19 mayıs Atatürk'ü anma Gençlik Ve Spor Bayramını kutladığımız günün akşamı İYİ Parti Merkez İlçe Başkanlığımız ile ortaklaşa düzenlediğimiz ''Geleceğimizin Gençleri Çocuklarımız'' sloganıyla yola çıkarak çocuklarımız için gıda poşeti hazırladık.Zonguldak ve Kozlu İlçemizin mahallerinde hazırlanan poşetleri çocuklara dağıtarak mutluluklarına ortak olduk.
Son olarak Bayrama yaklaştığımız son günlerde Mahalle muhtarlarımızla irtibat içerisinde Çocuk,genç ve yetişkin olmak üzere 450 civarı ailemize Kıyafet yardımında bulunduk.Yönetim olarak aldığımız kararı uyguladık ve özellikle olması gerektiği gibi yapılan yardımlar sırasında kesinlikle parti gözetmedik kimseyi ayırmadık, İnsanların resmini çekip sosyal medyada veya basında paylaşmadık kimseyi rencide etmeden geç saatlerde sessiz sedasız ulaştırdık,bu yüzden İyi Parti Kozlu İlçe Başkanlığı olarak içimiz rahat ve huzurluyuz.
Yapılan yardım ve çalışmalarda özverili çalışmada bulunup günlerce emek sarfeden vakit ayıran Yönetimimdeki değerli arkadaşlarım başta olmak üzere,bizlere güvenip maddi ve manevi desteklerini esirgemeyen tüm dostlarımıza ayrı ayrı Teşekkür ediyor bu vesile ile Mübarek Ramazan bayramınızı kutluyorum.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.