Sitenin sağında bir giydirme reklam

ADANA'DA EREĞLİ ŞOV: 1-5

Spor 30.01.2017 - 22:55, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7030+ kez okundu.
 

ADANA'DA EREĞLİ ŞOV: 1-5

Kdz.Ereğli Belediyespor Bayan Futbol Takımı Kadınlar 1. Ligi 2.yarı ilk hafta maçında 3 puanı 5 golle aldı. Deplasmanda sezonun ilk maçında sahasında 4-0 mağlup ettiği Adana İdmanyurdu’na konuk olan eflatun beyazlılar rakibi karşısında fırtına gibi başladığı maçta devreye 4-0 üstün girerken maçı da 5-1 kazandı. Kdz.Ereğli Belediyespor’a 3 puanı getiren golleri  Teona Bakradze (2) Ece Türkoğlu (29 ve Damla Bozyel attı. Daha önce elverişsiz hava şartları nedeniyle Kireçburnu ve Ataşehir maçları ertelenen Kdz.Ereğli Belediyespor, 2 maç eksiği ile topladığı 11 puanla 6.sırada bulunuyor. Eflatun beyazlılar 5 Şubat Pazar günü sahasında lider Beşiktaş’ı konuk edecek. Ereğli Belediyespor A Takımınında bu hafta oynayacağı Eskişehir Yunusemre maçı elverişsiz hava şartları nedeniyle ertelenmişti.

Kdz.Ereğli Belediyespor Bayan Futbol Takımı Kadınlar 1. Ligi 2.yarı ilk hafta maçında 3 puanı 5 golle aldı.

Deplasmanda sezonun ilk maçında sahasında 4-0 mağlup ettiği Adana İdmanyurdu’na konuk olan eflatun beyazlılar rakibi karşısında fırtına gibi başladığı maçta devreye 4-0 üstün girerken maçı da 5-1 kazandı.

Kdz.Ereğli Belediyespor’a 3 puanı getiren golleri  Teona Bakradze (2) Ece Türkoğlu (29 ve Damla Bozyel attı.

Daha önce elverişsiz hava şartları nedeniyle Kireçburnu ve Ataşehir maçları ertelenen Kdz.Ereğli Belediyespor, 2 maç eksiği ile topladığı 11 puanla 6.sırada bulunuyor. Eflatun beyazlılar 5 Şubat Pazar günü sahasında lider Beşiktaş’ı konuk edecek.

Ereğli Belediyespor A Takımınında bu hafta oynayacağı Eskişehir Yunusemre maçı elverişsiz hava şartları nedeniyle ertelenmişti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.