Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar 23 Nisan'ı kutladı

Gündem 23.04.2020 - 13:51, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6761+ kez okundu.
 

Ak Parti Zonguldak Milletvekili Hamdi Uçar 23 Nisan'ı kutladı

UÇAR; Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. Yıldönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Hamdi UÇAR, ‘ 23 Nisan Bayram coşkusunu hep birlikte şenliklerle meydanlarda kutlamanın yeri doldurulamaz olsa da içinde bulunduğumuz sıkıntıları hep birlikte atlatıp kutlamalarımızı yapacağız.’
Ak Parti’li Hamdi UÇAR, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. Yıldönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Hamdi UÇAR, ‘ 23 Nisan Bayram coşkusunu hep birlikte şenliklerle meydanlarda kutlamanın yeri doldurulamaz olsa da içinde bulunduğumuz sıkıntıları hep birlikte atlatıp kutlamalarımızı yapacağız.’ dedi. Her sene 23 Nisan’da büyük bir coşkuyla kutlamalar yapıldığını hatırlatan Hamdi UÇAR, bu yıl yaşanan salgın ve Evde Kal çağrısına uyulduğunu bu nedenle kutlamaların evde yapıldığını belirtti. Tüm vatandaşlarımızı evlerinin camlarını ve balkonlarını Türk Bayrağı asarak süslemeye  çağıran UÇAR ‘ 100 yıl önce bugün dualarla açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tüm yurtta yaratmış olduğu heyecan, bugün çocuklarımızın minicik yüreklerinde kocaman bir sevince dönüşmektedir. İnanıyorum ki ülkemiz kısa zamanda bu salgını yenecek ve dünyanın tüm çocukları barış içinde kol kola şenliklerde buluşacak” dedi. Hamdi UÇAR şunları söyledi: Sevgili Çocuklar, TBMM'nin açıldığı bu özel günün aynı zamanda Atatürk tarafından sizlere bayram olarak armağan edilmesi çok büyük anlam taşımaktadır. Bu size duyulan güvenin en somut ifadesi olduğu gibi, varlığınızın bizler için ne kadar önemli olduğunun da göstergesidir. Sizler milletimizin en büyük zenginliği, umudusunuz. Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi minnet ve şükranla bir kez daha yad ediyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. 23 Nisan 1920’de kurulan ve 100. Yaşını kutlayan Türkiye Büyük Millet Meclisi, millet egemenliğinin üstünde bir egemenlik olmadığını ve milletten başka bir güç odağının olmadığının da göstergesidir.
UÇAR; Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. Yıldönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Hamdi UÇAR, ‘ 23 Nisan Bayram coşkusunu hep birlikte şenliklerle meydanlarda kutlamanın yeri doldurulamaz olsa da içinde bulunduğumuz sıkıntıları hep birlikte atlatıp kutlamalarımızı yapacağız.’

Ak Parti’li Hamdi UÇAR, Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin açılışının 100. Yıldönümü ile Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı nedeniyle bir mesaj yayınladı. Hamdi UÇAR, ‘ 23 Nisan Bayram coşkusunu hep birlikte şenliklerle meydanlarda kutlamanın yeri doldurulamaz olsa da içinde bulunduğumuz sıkıntıları hep birlikte atlatıp kutlamalarımızı yapacağız.’ dedi.

Her sene 23 Nisan’da büyük bir coşkuyla kutlamalar yapıldığını hatırlatan Hamdi UÇAR, bu yıl yaşanan salgın ve Evde Kal çağrısına uyulduğunu bu nedenle kutlamaların evde yapıldığını belirtti. Tüm vatandaşlarımızı evlerinin camlarını ve balkonlarını Türk Bayrağı asarak süslemeye  çağıran UÇAR ‘ 100 yıl önce bugün dualarla açılan Türkiye Büyük Millet Meclisi’nin tüm yurtta yaratmış olduğu heyecan, bugün çocuklarımızın minicik yüreklerinde kocaman bir sevince dönüşmektedir. İnanıyorum ki ülkemiz kısa zamanda bu salgını yenecek ve dünyanın tüm çocukları barış içinde kol kola şenliklerde buluşacak” dedi.

Hamdi UÇAR şunları söyledi:

Sevgili Çocuklar,

TBMM'nin açıldığı bu özel günün aynı zamanda Atatürk tarafından sizlere bayram olarak armağan edilmesi çok büyük anlam taşımaktadır. Bu size duyulan güvenin en somut ifadesi olduğu gibi, varlığınızın bizler için ne kadar önemli olduğunun da göstergesidir. Sizler milletimizin en büyük zenginliği, umudusunuz.

Devletimizin kurucusu Gazi Mustafa Kemal Atatürk’ü, silah arkadaşlarını, şehitlerimizi, gazilerimizi minnet ve şükranla bir kez daha yad ediyoruz. Ruhları şad, mekanları cennet olsun. 23 Nisan 1920’de kurulan ve 100. Yaşını kutlayan Türkiye Büyük Millet Meclisi, millet egemenliğinin üstünde bir egemenlik olmadığını ve milletten başka bir güç odağının olmadığının da göstergesidir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.