Sitenin sağında bir giydirme reklam

ALAPLI ESNAF ODASINDAN KAYNAŞMA VE DAYANIŞMA KAHVALTISI

Alaplı (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 13.06.2014 - 13:36, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7230+ kez okundu.
 

ALAPLI ESNAF ODASINDAN KAYNAŞMA VE DAYANIŞMA KAHVALTISI

Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından üyelere yönelik kaynaşma ve dayanışma kahvaltısı düzenleneceği belirtildi.
  Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, oda yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada ilçede ilk kez odaya üye tüm esnaflara yönelik kaynaşma ve dayanışma kahvaltısı düzenleyeceklerini söyledi Kaynaşma kahvaltısında odanın kuruluşundan bu yana görev yapmış 6 başkan ve odaya en uzun süre kayıtlı olan bir esnafa plaket takdim edeceklerini belirten Gelgeç, 15 Haziran 2014 Pazar günü Alaplı Belediyesi Kültür Merkezi'nde saat 09.30 da tüm üyelerimize yönelik kaynaşma ve dayanışma kahvaltısı düzenleyeceğiz. Kaynaşma ve dayanışma kahvaltımızda odamızın kuruluşundan bu yana hizmet vermiş 6 oda başkanımıza ve odamıza en uzun süreli kayıtlı olan bir esnafımıza plaket takdim edeceğiz. 6 oda başkanımıza ayrıca görev yaptığı sürede çekilmiş fotoları çerçeve yaparak kendilerine takdim edeceğiz” dedi. Oda yönetimi olarak üyelere vermiş oldukları sözleri yerine getirmek için çalıştıklarını belirten Gelgeç,” Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimi olarak göreve geldiğimiz günden beri üyelerimize vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmek için çalışmalar yapıyoruz. Odamıza kayıtlı olan üyelerimizin aile ve yakınlarının sağlık hizmetinden en iyi şekilde faydalanmaları amacıyla Kdz. Ereğli'de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi ile yüzde 30 Echomar Hastanesiyle ise yüzde 35 indirim anlaşması yaptık. Üyelerimiz için ayrıca yaptığımız görüşmeler neticesinde üyelerimiz ilçemizde şehirlerarası otobüs işletmelerinden indirimli faydalanabilecek. Üyelerimizin çocukları için dershanelerden indirimli yararlanmalarına yönelik anlaşmalar yaptık. Biz üyelerimize ne söz verdiysek hepsini erine getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.
Zonguldak’ın Alaplı ilçesi Esnaf ve Sanatkarlar Odası tarafından üyelere yönelik kaynaşma ve dayanışma kahvaltısı düzenleneceği belirtildi.

 
Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası Başkanı Muharrem Gelgeç, oda yönetim kurulu adına yaptığı açıklamada ilçede ilk kez odaya üye tüm esnaflara yönelik kaynaşma ve dayanışma kahvaltısı düzenleyeceklerini söyledi
Kaynaşma kahvaltısında odanın kuruluşundan bu yana görev yapmış 6 başkan ve odaya en uzun süre kayıtlı olan bir esnafa plaket takdim edeceklerini belirten Gelgeç, 15 Haziran 2014 Pazar günü Alaplı Belediyesi Kültür Merkezi'nde saat 09.30 da tüm üyelerimize yönelik kaynaşma ve dayanışma kahvaltısı düzenleyeceğiz. Kaynaşma ve dayanışma kahvaltımızda odamızın kuruluşundan bu yana hizmet vermiş 6 oda başkanımıza ve odamıza en uzun süreli kayıtlı olan bir esnafımıza plaket takdim edeceğiz. 6 oda başkanımıza ayrıca görev yaptığı sürede çekilmiş fotoları çerçeve yaparak kendilerine takdim edeceğiz” dedi.
Oda yönetimi olarak üyelere vermiş oldukları sözleri yerine getirmek için çalıştıklarını belirten Gelgeç,” Alaplı Esnaf ve Sanatkarlar Odası yönetimi olarak göreve geldiğimiz günden beri üyelerimize vermiş olduğumuz sözleri yerine getirmek için çalışmalar yapıyoruz. Odamıza kayıtlı olan üyelerimizin aile ve yakınlarının sağlık hizmetinden en iyi şekilde faydalanmaları amacıyla Kdz. Ereğli'de faaliyet gösteren Anadolu Hastanesi ile yüzde 30 Echomar Hastanesiyle ise yüzde 35 indirim anlaşması yaptık. Üyelerimiz için ayrıca yaptığımız görüşmeler neticesinde üyelerimiz ilçemizde şehirlerarası otobüs işletmelerinden indirimli faydalanabilecek. Üyelerimizin çocukları için dershanelerden indirimli yararlanmalarına yönelik anlaşmalar yaptık. Biz üyelerimize ne söz verdiysek hepsini erine getirmeye çalışıyoruz” diye konuştu.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.