Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ar-Ge Komisyonu'ndan Devrek TSO ve Cilas Kauçuk'a ziyaret

Devrek 23.02.2017 - 15:18, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6934+ kez okundu.
 

Ar-Ge Komisyonu'ndan Devrek TSO ve Cilas Kauçuk'a ziyaret

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ş. Hakan Kutoğlu, Mühendislik Fakültesi Ar-Ge Komisyonu ve Üniversite Sanayi İşbirliği Geliştirme Müdürü Prof. Dr. Baki Hazer, Devrek Ticaret ve Sanayi Odasını ve CİLAS Kauçuk A.Ş tesislerini ziyaret etti. Devrek Ticaret ve Sanayi Odası’na gerçekleşen ziyaretten sonra BEÜ Mühendislik Fakültesi Ar-Ge Komisyonu temsilcileri CİLAS Kauçuk A.Ş tesislerinde incelemelerde bulundu. Üretim hattındaki işleyiş hakkında bilgi alan heyet, Ar-Ge konusu olabilecek hususlar üzerinde tesis yetkilileriyle görüş alışverişinde bulundu. CİLAS Kauçuk A.Ş Başkanı Yönetim Kurulu  Ertan Civak, Bülent Ecevit Üniversitesi'nin Üniversite-Sanayi işbirliği adına örnek çabasından memnuniyet duyduğunu ve Üniversite ile yapılacak olan her türlü çalışmaya memnuniyetle katılacaklarını söyledi. Aynı zamanda Devrek TSO Yönetim Kurulu Başkanı da olan Civak ziyaretleri için BEÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. Ş. Hakan Kutoğlu, Ar-Ge Komisyonu ve Üniversite Sanayi İşbirliği Geliştirme Müdürü Prof. Dr. Baki Hazer’e teşekkür etti. Yapılan ziyaretle ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ş. Hakan Kutoğlu, Üniversite- sanayi işbirliğinin önemine dikkat çekerek şunları söyledi: “Üniversite olarak sanayi kuruluşlarımızla iş birliği içerisinde olmayı önemsiyor ve birlikte Ar-Ge projeleri geliştirerek ülkemiz ekonomisine katkıda bulunmak istiyoruz. Üniversitemizde gerek insan kaynağı gerekse  de teknoloji anlamında yeterli altyapı mevcut. Sanayicilerimizin de istemesi halinde el birliğiyle çok önemli projeler gerçekleştirebileceğimize inanıyorum. Bu bağlamda bizlere kapılarını açan ve sıcak ilgi gösteren CİLAS Kauçuk A.Ş. Yönetim Kurulu  Başkanı sayın Ertan Civak'a   şirket yöneticilerine ve çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum.”

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Rektör Yardımcısı Prof. Dr. Ş. Hakan Kutoğlu, Mühendislik Fakültesi Ar-Ge Komisyonu ve Üniversite Sanayi İşbirliği Geliştirme Müdürü Prof. Dr. Baki Hazer, Devrek Ticaret ve Sanayi Odasını ve CİLAS Kauçuk A.Ş tesislerini ziyaret etti.

Devrek Ticaret ve Sanayi Odası’na gerçekleşen ziyaretten sonra BEÜ Mühendislik Fakültesi Ar-Ge Komisyonu temsilcileri CİLAS Kauçuk A.Ş tesislerinde incelemelerde bulundu. Üretim hattındaki işleyiş hakkında bilgi alan heyet, Ar-Ge konusu olabilecek hususlar üzerinde tesis yetkilileriyle görüş alışverişinde bulundu.

CİLAS Kauçuk A.Ş Başkanı Yönetim Kurulu  Ertan Civak, Bülent Ecevit Üniversitesi'nin Üniversite-Sanayi işbirliği adına örnek çabasından memnuniyet duyduğunu ve Üniversite ile yapılacak olan her türlü çalışmaya memnuniyetle katılacaklarını söyledi. Aynı zamanda Devrek TSO Yönetim Kurulu Başkanı da olan Civak ziyaretleri için BEÜ Rektör yardımcısı Prof. Dr. Ş. Hakan Kutoğlu, Ar-Ge Komisyonu ve Üniversite Sanayi İşbirliği Geliştirme Müdürü Prof. Dr. Baki Hazer’e teşekkür etti.

Yapılan ziyaretle ilgili olarak bir değerlendirmede bulunan Mühendislik Fakültesi Dekan Vekili Prof. Dr. Ş. Hakan Kutoğlu, Üniversite- sanayi işbirliğinin önemine dikkat çekerek şunları söyledi: “Üniversite olarak sanayi kuruluşlarımızla iş birliği içerisinde olmayı önemsiyor ve birlikte Ar-Ge projeleri geliştirerek ülkemiz ekonomisine katkıda bulunmak istiyoruz. Üniversitemizde gerek insan kaynağı gerekse  de teknoloji anlamında yeterli altyapı mevcut. Sanayicilerimizin de istemesi halinde el birliğiyle çok önemli projeler gerçekleştirebileceğimize inanıyorum. Bu bağlamda bizlere kapılarını açan ve sıcak ilgi gösteren CİLAS Kauçuk A.Ş. Yönetim Kurulu  Başkanı sayın Ertan Civak'a   şirket yöneticilerine ve çalışanlarına şükranlarımı sunuyorum.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.