Sitenin sağında bir giydirme reklam

BACALARLA KİRLENMEMİŞ BİR ÇAYCUMA İSTİYORUZ

Çaycuma 08.06.2017 - 03:28, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7655+ kez okundu.
 

BACALARLA KİRLENMEMİŞ BİR ÇAYCUMA İSTİYORUZ

5 Haziran Dünya Çevre günü Çaycuma’da, Çaycuma Belediyenin öncülüğünde kutlandı. Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Biz burada santral bacaları görmek istemiyoruz. Yenilenebilir kaynaklara yönelmemiz lazım. Kirli teknolojilere karşı çıkmamız lazım. Koruma kullanma dengesini gözetmemiz lazım. Yeşil endüstri, bacasız sanayi, yüksek ve orta yüksek teknolojilerle üretim hedeflememiz lazım” dedi.5 Haziran Dünya Çevre Günü, Çaycuma’da, Çaycuma Belediyesinin düzenlediği bir etkinlikle kutlandı. Kutlamalar çerçevesinde Çaycuma Belediyesinin ilk ve ortaokullar arasında açtığı şiir ve resim yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri de verildi. Kutlamalar için Kaymakamlık önünde toplanılmasının ardından, Çaycuma Belediyesi bandosu eşliğinde Atatürk Anıtı’na kadar farkındalık yürüyüşü yapıldı. Yürüyüşe Kaymakam Serkan Keçeli, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İlçe Milli eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol, Kent Konseyi Başkanı Berna Çimsalan Özyurt, TEMA İçe Temsilcisi Seçkin Ünsal, İşçi Emeklileri Derneği Şube Başkanı Nizamettin Tiryaki, öğrenciler, TEMA üyeleri ile çevre gönüllüleri katıldı.

5 Haziran Dünya Çevre günü Çaycuma’da, Çaycuma Belediyenin öncülüğünde kutlandı. Etkinlikte konuşan Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, “Biz burada santral bacaları görmek istemiyoruz. Yenilenebilir kaynaklara yönelmemiz lazım. Kirli teknolojilere karşı çıkmamız lazım. Koruma kullanma dengesini gözetmemiz lazım. Yeşil endüstri, bacasız sanayi, yüksek ve orta yüksek teknolojilerle üretim hedeflememiz lazım” dedi.
5 Haziran Dünya Çevre Günü, Çaycuma’da, Çaycuma Belediyesinin düzenlediği bir etkinlikle kutlandı. Kutlamalar çerçevesinde Çaycuma Belediyesinin ilk ve ortaokullar arasında açtığı şiir ve resim yarışmasında dereceye girenlerin ödülleri de verildi. Kutlamalar için Kaymakamlık önünde toplanılmasının ardından, Çaycuma Belediyesi bandosu eşliğinde Atatürk Anıtı’na kadar farkındalık yürüyüşü yapıldı. Yürüyüşe Kaymakam Serkan Keçeli, Belediye Başkanı Bülent Kantarcı, İlçe Milli eğitim Müdürü Mehmet Özdemir, CHP Çaycuma İlçe Başkanı Tuncay Akyol, Kent Konseyi Başkanı Berna Çimsalan Özyurt, TEMA İçe Temsilcisi Seçkin Ünsal, İşçi Emeklileri Derneği Şube Başkanı Nizamettin Tiryaki, öğrenciler, TEMA üyeleri ile çevre gönüllüleri katıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.