Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKAN BEKTAŞ RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

Kozlu 23.05.2020 - 21:27, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7218+ kez okundu.
 

BAŞKAN BEKTAŞ RAMAZAN BAYRAMINI KUTLADI

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, yayınladığı Ramazan Bayramı kutlama mesajında tüm dünyanın canlı bir tarih yaşadığını ve ileride bu günleri tarih kitaplarının yazacağını dile getirerek, ilk defa büyüklerin ellerini öpmeden, küçüklere sarılıp koklamadan bir bayram yaşayacağımızı, böyle günleri bir daha Allah'ın göstermemesini diledi.
Bektaş Bayram kutlama mesajında şu duygu ve düşünceleri dile getirdi; Saygıdeğer Kozlulular; Öncelikle bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum. Tüm dünya canlı bir tarih yaşıyor. Bu günler ileride tüm kitaplarda yazacak ve bizler hayatımızda ilk kez kucaklaşmadan büyüklerimizin ellerini öpmeden, küçüklerimizi koklamadan bir bayram yaşıyoruz. Allah bize böyle sıkıntılı günleri bir daha göstermesin. Ancak bu günlerden çıkaracağımız çok önemli dersler var, Bizler bundan önceki bayramlarda sarılıp, kucaklaşırken, hastalıktan veya yaşlılıktan dolayı evlerinden çıkamamış bayramı doyasıya yaşayamayan insanların duygularını azda olsa anlayabildiysek, bayramda kapılarını çalacak birileri yok mu diye bekleyenlerin duygularını hissedebilirsek ve bundan sonraki bayramlarda artık bu insanları mutlaka hatırlayacağım, yalnızlık ve aranmamak ne zor bir şeymiş diyebiliyorsak bu salgın hastalığın bizi zorla evde bıraktığı bu bayramdan aldığımız dersle karlı çıkacağız. Bir çay bahçesinde çay içmenin, sokakta gezmenin ne kadar değerli bir şeyler olduğunu bize gösteren bu günlerden alacağımız dersleri hiç unutmayalım. Hiçbir şey kalp kırmaya değmez ,birilerinin dedikodusunu yapıp onlar hakkında kötü emeller taşımak kimseye bir şey kazandırmaz, evde kaldığımız bu günlerde sadece nasıl iyi insan oluruz düşüncesinde yoğunlaşırsak zor dediğimiz bu bayram, hayatımız boyunca en kazançlı çıkacağımız bayram olacaktır. Bu mübarek bayram gününde Allah'tan hepiniz için sağlık huzur ve mutluluk diliyorum. Hepiniz sağlıklı olun, çoluk çocuğunuzla mutlu olun, komşularınız ve akrabalarınızla huzurlu olun ve Allah'a emanet olun. Saygılarımla iyi bayramlar.
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, yayınladığı Ramazan Bayramı kutlama mesajında tüm dünyanın canlı bir tarih yaşadığını ve ileride bu günleri tarih kitaplarının yazacağını dile getirerek, ilk defa büyüklerin ellerini öpmeden, küçüklere sarılıp koklamadan bir bayram yaşayacağımızı, böyle günleri bir daha Allah'ın göstermemesini diledi.

Bektaş Bayram kutlama mesajında şu duygu ve düşünceleri dile getirdi;

Saygıdeğer Kozlulular; Öncelikle bayramınızı en içten dileklerimle kutluyorum.

Tüm dünya canlı bir tarih yaşıyor. Bu günler ileride tüm kitaplarda yazacak ve bizler hayatımızda ilk kez kucaklaşmadan büyüklerimizin ellerini öpmeden, küçüklerimizi koklamadan bir bayram yaşıyoruz. Allah bize böyle sıkıntılı günleri bir daha göstermesin.

Ancak bu günlerden çıkaracağımız çok önemli dersler var, Bizler bundan önceki bayramlarda sarılıp, kucaklaşırken, hastalıktan veya yaşlılıktan dolayı evlerinden çıkamamış bayramı doyasıya yaşayamayan insanların duygularını azda olsa anlayabildiysek, bayramda kapılarını çalacak birileri yok mu diye bekleyenlerin duygularını hissedebilirsek ve bundan sonraki bayramlarda artık bu insanları mutlaka hatırlayacağım, yalnızlık ve aranmamak ne zor bir şeymiş diyebiliyorsak bu salgın hastalığın bizi zorla evde bıraktığı bu bayramdan aldığımız dersle karlı çıkacağız.

Bir çay bahçesinde çay içmenin, sokakta gezmenin ne kadar değerli bir şeyler olduğunu bize gösteren bu günlerden alacağımız dersleri hiç unutmayalım.

Hiçbir şey kalp kırmaya değmez ,birilerinin dedikodusunu yapıp onlar hakkında kötü emeller taşımak kimseye bir şey kazandırmaz, evde kaldığımız bu günlerde sadece nasıl iyi insan oluruz düşüncesinde yoğunlaşırsak zor dediğimiz bu bayram, hayatımız boyunca en kazançlı çıkacağımız bayram olacaktır.

Bu mübarek bayram gününde Allah'tan hepiniz için sağlık huzur ve mutluluk diliyorum.
Hepiniz sağlıklı olun, çoluk çocuğunuzla mutlu olun, komşularınız ve akrabalarınızla huzurlu olun ve Allah'a emanet olun. 
Saygılarımla iyi bayramlar.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.