Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAŞKAN SEMERCİ İTFAİYECİLERİN HAFTASINI KUTLADI

Devrek 29.09.2014 - 19:28, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7661+ kez okundu.
 

BAŞKAN SEMERCİ İTFAİYECİLERİN HAFTASINI KUTLADI

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek itfaiye personelinin İtfaiyecilik Haftası’nı kutladı.
Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci 25 Eylül -1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla itfaiye personelini ziyaret etti. İtfaiye Müdürü Recep Korun ve itfaiye personeliyle bir süre sohbet eden Başkan Semerci itfaiye personelinin zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin görev yaptığını belirtti. İtfaiyeciliğin birçok riski taşıyan zor bir meslek olduğunu ifade eden Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, “ İtfaiyecilik, birçok riski beraberinde taşıyan zor ve meşakkatli bir meslektir. Tüm bu risklere rağmen kuruluş amacını karşılıksız yardım anlayışından alan itfaiye çalışanlarımız başkalarına yardımcı olabilmek için büyük bir özveri ve gayretle, gerekirse canları pahasına görevlerini yerine getiriyor. Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atıp, zor şartlarda çalışan itfaiye personelimiz başta olmak üzere bütün itfaiye çalışanlarının bu anlamlı haftasını kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim” dedi.
Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci İtfaiye Müdürlüğünü ziyaret ederek itfaiye personelinin İtfaiyecilik Haftası’nı kutladı.

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci 25 Eylül -1 Ekim tarihleri arasında kutlanan İtfaiyecilik Haftası dolayısıyla itfaiye personelini ziyaret etti. İtfaiye Müdürü Recep Korun ve itfaiye personeliyle bir süre sohbet eden Başkan Semerci itfaiye personelinin zor şartlarda mesai kavramı gözetmeksizin görev yaptığını belirtti.

İtfaiyeciliğin birçok riski taşıyan zor bir meslek olduğunu ifade eden Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci, “ İtfaiyecilik, birçok riski beraberinde taşıyan zor ve meşakkatli bir meslektir. Tüm bu risklere rağmen kuruluş amacını karşılıksız yardım anlayışından alan itfaiye çalışanlarımız başkalarına yardımcı olabilmek için büyük bir özveri ve gayretle, gerekirse canları pahasına görevlerini yerine getiriyor. Her türlü felaket ve acil durumlarda kendi hayatlarını tehlikeye atıp, zor şartlarda çalışan itfaiye personelimiz başta olmak üzere bütün itfaiye çalışanlarının bu anlamlı haftasını kutlar, başarılı çalışmalarının devamını dilerim” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.