Sitenin sağında bir giydirme reklam

BAYRAK HERKESİ YAYLAYA ÇAĞIRDI

Kültür 05.06.2014 - 13:02, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7806+ kez okundu.
 

BAYRAK HERKESİ YAYLAYA ÇAĞIRDI

Zonguldak’ta kurulu bulunan Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenecek 21’inci geleneksel Karadenizliler Yayla Şenliği için hazırlıklar devam ediyor.
8 Haziran 2014 Pazar günü Ankara yolu üzerinde bulunan Çayköy Piknik alanında düzenlenecek olan 21’inci Geleneksel Yayla Şenliği’nde Karadeniz müziğinin tanınmış sanatçıları olan; Umut Ayvaz, Yeşim Civelek, Yakup Atalay, Hüseyin Cayan ve Emrah Başkan sahne alacaklar.Saat 09.00’da başlayacak olan Geleneksel Yayla şenlikleri saat: 20.00’ye kadar devam edecek.Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, en doğusundan en batısına Karadeniz’de yaşayan tüm Karadenizlileri ve imkanı olan gurbetteki tüm Karadenizlileri 21’inci Geleneksel Yayla Şenliği’ne katılmaya davet etti.(BKH)
Zonguldak’ta kurulu bulunan Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği tarafından düzenlenecek 21’inci geleneksel Karadenizliler Yayla Şenliği için hazırlıklar devam ediyor.

8 Haziran 2014 Pazar günü Ankara yolu üzerinde bulunan Çayköy Piknik alanında düzenlenecek olan 21’inci Geleneksel Yayla Şenliği’nde Karadeniz müziğinin tanınmış sanatçıları olan; Umut Ayvaz, Yeşim Civelek, Yakup Atalay, Hüseyin Cayan ve Emrah Başkan sahne alacaklar.
Saat 09.00’da başlayacak olan Geleneksel Yayla şenlikleri saat: 20.00’ye kadar devam edecek.
Trabzon Kültür ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Ahmet Bayrak, en doğusundan en batısına Karadeniz’de yaşayan tüm Karadenizlileri ve imkanı olan gurbetteki tüm Karadenizlileri 21’inci Geleneksel Yayla Şenliği’ne katılmaya davet etti.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.