Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEKTAŞ BERAT KANDİLİNİ KUTLADI

Kozlu 07.04.2020 - 01:09, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7456+ kez okundu.
 

BEKTAŞ BERAT KANDİLİNİ KUTLADI

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş Berat Kandili münasebeti ile ilgili bir kutlama mesajı yayınladı.
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş Berat Kandili münasebeti ile ilgili bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Bektaş Sosyal medya hesabından yayınladığı kandil mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi;  Dünya şuan büyük bir salgınla karşı karşıya. "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" diyerek bu virüsle amansız bir mücadeleye girdik.Rabbimizde bizlerin yanındadır.Bu salgın boyunca evlerimizden çıkmayalım, yeter'ki tedbirlerimizi alalım. Berat gecesinde ellerimizi göğe yöneltirken, Rabbimizden insanlığın bu virüsten kurtuluşu için dua edelim. Berat gecesi, Kur’an-ı Kerim’in Levh-i Mahfûz’dan dünyaya tamamen indirildiği gece olarak'da bilinir.Bu anlamlı gece vesilesiyle virüs salgınında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize baş sağlığı dileklerimi iletiyorum, hastalarımıza da acil şifalar diliyorum.Berat Gecemizin; milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için bu virüs belasından kurtuluşa, sağlığa, afiyete ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Berat Kandilimiz Mübarek Olsun.    
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş Berat Kandili münasebeti ile ilgili bir kutlama mesajı yayınladı.

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş Berat Kandili münasebeti ile ilgili bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Bektaş Sosyal medya hesabından yayınladığı kandil mesajında şu duygu ve düşüncelere yer verdi;

 Dünya şuan büyük bir salgınla karşı karşıya. "Biz Bize Yeteriz Türkiyem" diyerek bu virüsle amansız bir mücadeleye girdik.Rabbimizde bizlerin yanındadır.Bu salgın boyunca evlerimizden çıkmayalım, yeter'ki tedbirlerimizi alalım. Berat gecesinde ellerimizi göğe yöneltirken, Rabbimizden insanlığın bu virüsten kurtuluşu için dua edelim. Berat gecesi, Kur’an-ı Kerim’in Levh-i Mahfûz’dan dünyaya tamamen indirildiği gece olarak'da bilinir.Bu anlamlı gece vesilesiyle virüs salgınında hayatını kaybeden vatandaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına ve tüm milletimize baş sağlığı dileklerimi iletiyorum, hastalarımıza da acil şifalar diliyorum.Berat Gecemizin; milletimiz, İslam âlemi ve tüm insanlık için bu virüs belasından kurtuluşa, sağlığa, afiyete ve hayırlara vesile olmasını temenni ediyorum. Berat Kandilimiz Mübarek Olsun.

 

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.