Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEKTAŞ GEREKSİZ SU KULLANIMI KONUSUNDA UYARDI

Kozlu 15.05.2020 - 14:03, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8177+ kez okundu.
 

BEKTAŞ GEREKSİZ SU KULLANIMI KONUSUNDA UYARDI

Zonguldak'ın Kolzu İlçesi Belediye Başkanı Ali Bektaş Kozluluları sıcak yaz günlerinde susuz kalmamak için gereksiz su kullanımından kaçınmaları yönünde uyardı.
Başkan Bektaş, gerek belediye anons sisteminden sık sık yapılan uyarı anaonsları gerekse sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla sıcak yaz günlerinde susuz kalmamak adına gereksiz su kullanımından kaçınmaları yönünde uyardı. Belediye ekiplerinin mahallelerde son günlerde yaptığı kontrollerde tespit ettikleri bahçe sulaması, halı ve araç yıkama gibi eylemlerin sıcak yaz günlerinde susuz kalmaya sebebiyet vereceğine dikkat çeken Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş uyarılarını şu şekilde sürdürdü; Bildiğiniz gibi su, hayat kaynağımızdır. Hayatımızın vazgeçilmezidir.İnsan yaşamında suyun yeri çok büyüktür.Kullanacağımız suyu boşa harcayıp israf etmeyelim. Son zamanlarda yapılan kontrollerde mahallelerimizde vatandaşlarımızın bahçe sulaması,halı ve araba yıkama yaptıkları görülmektedir.Buda mahallelerimizin bazı kesimlerinde su sıkıntılarına neden olmakta ve şu mübarek günlerde susuz kalmamıza sebep olmaktadır. İlerleyen günlerde daha çok su sıkıntısı yaşamamamız için su kullanırken daha tedbirli ve duyarlı davranmamız hususunda gerekli hassasiyeti göstermenizi rica ederim.  
Zonguldak'ın Kolzu İlçesi Belediye Başkanı Ali Bektaş Kozluluları sıcak yaz günlerinde susuz kalmamak için gereksiz su kullanımından kaçınmaları yönünde uyardı.

Başkan Bektaş, gerek belediye anons sisteminden sık sık yapılan uyarı anaonsları gerekse sosyal medya hesabından yaptığı açıklamalarla sıcak yaz günlerinde susuz kalmamak adına gereksiz su kullanımından kaçınmaları yönünde uyardı.

Belediye ekiplerinin mahallelerde son günlerde yaptığı kontrollerde tespit ettikleri bahçe sulaması, halı ve araç yıkama gibi eylemlerin sıcak yaz günlerinde susuz kalmaya sebebiyet vereceğine dikkat çeken Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş uyarılarını şu şekilde sürdürdü;

Bildiğiniz gibi su, hayat kaynağımızdır. Hayatımızın vazgeçilmezidir.İnsan yaşamında suyun yeri çok büyüktür.Kullanacağımız suyu boşa harcayıp israf etmeyelim.

Son zamanlarda yapılan kontrollerde mahallelerimizde vatandaşlarımızın bahçe sulaması,halı ve araba yıkama yaptıkları görülmektedir.Buda mahallelerimizin bazı kesimlerinde su sıkıntılarına neden olmakta ve şu mübarek günlerde susuz kalmamıza sebep olmaktadır.

İlerleyen günlerde daha çok su sıkıntısı yaşamamamız için su kullanırken daha tedbirli ve duyarlı davranmamız hususunda gerekli hassasiyeti göstermenizi rica ederim.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.