Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEKTAŞ ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Gündem 23.11.2020 - 21:52, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3703+ kez okundu.
 

BEKTAŞ ÖĞRETMENLER GÜNÜNÜ KUTLADI

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.
Zonguldak'ın Kozlu İlçesi Belediye Başkanı Ali Bektaş 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Bektaş kutlama mesajında; ' Değerli öğretmenlerim, malumunuz dünyayı etkisi altına alan korona virüs nedeniyle Öğretmenler gününü bu yıl diğer yıllardan farklı olarak kutlamaktayız. Alınması gereken tedbirler nedeniyle, okulumuzdan, öğrencilerimizden uzak kaldığımız günleri yaşıyoruz. Elbette bu zor günler geçecek. Eğitim-öğretimi dünyanın en önemli işi, eğitimcileri de dünyanın en önemli insanları olarak kabul ediyorum. Çünkü eğitim müessesesi, cemiyetin manevi bir hayat damarıdır. Toplumun bütün bireyleri eğitim sürecinden geçtiğine göre burada insan yetiştirmek gibi kadim bir mesleği icra eden öğretmenlerin'de rolü çok önemlidir. Her ne kadar günümüz eğitim sisteminde teknolojinin unsurlarından istifade ediliyor olsa da, eğitimin ana unsurunun öğretmen olduğu muhakkaktır. Daha güzel, daha sağlıklı günlere hep birlikte erişeceğiz. Bu vesileyle bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyor; sevgi, saygı ve selamlarımı iletiyorum ayrıca görevlerini sürdüren öğretmenlerimize başarılar diliyor, şehit düşmüş ve bir nedenle hayatlarını kaybetmiş öğretmenlerimize'de Allah’tan rahmet diliyorum. 'ifadelerine yer verdi.  
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş 24 Kasım Öğretmenler Günü'nü kutladı.

Zonguldak'ın Kozlu İlçesi Belediye Başkanı Ali Bektaş 24 Kasım Öğretmenler Günü vesilesi ile bir kutlama mesajı yayınladı. Başkan Bektaş kutlama mesajında; '

Değerli öğretmenlerim, malumunuz dünyayı etkisi altına alan korona virüs nedeniyle Öğretmenler gününü bu yıl diğer yıllardan farklı olarak kutlamaktayız.

Alınması gereken tedbirler nedeniyle, okulumuzdan, öğrencilerimizden uzak kaldığımız günleri yaşıyoruz. Elbette bu zor günler geçecek.

Eğitim-öğretimi dünyanın en önemli işi, eğitimcileri de dünyanın en önemli insanları olarak kabul ediyorum. Çünkü eğitim müessesesi, cemiyetin manevi bir hayat damarıdır.

Toplumun bütün bireyleri eğitim sürecinden geçtiğine göre burada insan yetiştirmek gibi kadim bir mesleği icra eden öğretmenlerin'de rolü çok önemlidir. Her ne kadar günümüz eğitim sisteminde teknolojinin unsurlarından istifade ediliyor olsa da, eğitimin ana unsurunun öğretmen olduğu muhakkaktır. Daha güzel, daha sağlıklı günlere hep birlikte erişeceğiz.

Bu vesileyle bütün öğretmenlerimizin 24 Kasım Öğretmenler Günü’nü tebrik ediyor; sevgi, saygı ve selamlarımı iletiyorum ayrıca görevlerini sürdüren öğretmenlerimize başarılar diliyor, şehit düşmüş ve bir nedenle hayatlarını kaybetmiş öğretmenlerimize'de Allah’tan rahmet diliyorum. 'ifadelerine yer verdi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.