Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEKTAŞ PERSONELİN BAYRAMINI KUTLADI

Kozlu 23.05.2020 - 21:06, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7056+ kez okundu.
 

BEKTAŞ PERSONELİN BAYRAMINI KUTLADI

Bu sene Bayram Şekeri Yerine Maske ve Dezenfektan
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş belediyede çalışan tüm personellerine selamlarını göndererek Ramazan Bayramlarını kutladı. Tüm personel için Aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmeleri dileğinde bulunan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'in talimatıyla ayrıca, Kozlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hikmet Sinan ve İnsan Kaynakları Müdürü Erman Arslanyilmaz tarafından personel ve ailelerine maske ve el dezenfektanları dağıtıldı.
Bu sene Bayram Şekeri Yerine Maske ve Dezenfektan

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş belediyede çalışan tüm personellerine selamlarını göndererek Ramazan Bayramlarını kutladı.

Tüm personel için Aileleriyle birlikte sağlık, huzur ve mutluluk dolu bir bayram geçirmeleri dileğinde bulunan Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş'in talimatıyla ayrıca, Kozlu Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürü Hikmet Sinan ve İnsan Kaynakları Müdürü Erman Arslanyilmaz tarafından personel ve ailelerine maske ve el dezenfektanları dağıtıldı.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.