Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEKTAŞ'TAN GENÇLERE TAVSİYELER

Kozlu 15.05.2020 - 12:35, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6578+ kez okundu.
 

BEKTAŞ'TAN GENÇLERE TAVSİYELER

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş 15 Mayıs Cuma günü izinli olarak dışarı çıkacak olan 14-20 yaş arası gençlere uyarı ve tavsiyelerde bulundu. 20 yaş üstü büyüklerden mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamalarını istedi.
Bektaş sosyal medya hesabından gençlere ve büyüklere şöyle seslendi; Uzun süredir Covid-19 ile mücadele kapsamında evlerinizde kalmak zorunda kaldınız. Bugün saat 11:00 ile 15:00 saatleri arasında 15-20 yaş arası siz gençlere sokağa çıkma serbestliği tanınmıştır. Çevrenizde yürüme alanında bulunan parklar, bahçeler, gezi alanları sağlığınız için temizlenmiş bakımları yapılmış dezenfekte edilmiş olup sizlerin 4 saatlik sokağa çıkma serbestliğinde gönül rahatlığıyla vakit geçirmeniz için hazır hale getirilmiştir. Saygıdeğer 20 yaş üstü büyüklerimiz. Covid-19 virüsünden kendinizi ve çevrenizdekileri korumak için sokağa çıkma serbestliği tanınan 15-20 yaş arası gençlerin sokağa çıkacağı bugün, sosyal mesafe kurallarına mutlaka uymanızı sokaklarda aşırı kalabalığa sebep olunmaması için mecbur olmadıkça sokağa çıkmamanızı evde kalmanızın kendiniz, sevdikleriniz ve aileniz için çok önemli olduğunu unutmamanızı diliyoruz. Sevgili Gençler ; Bugün sokağa çıkacaksınız, şunu kesinlikle unutmayın. Tehlike geçmiş değildir. Sosyal mesafe kurallarına, maske takma zorunluluğuna mutlaka uyunuz. Sizleri çok seviyoruz.. Sağlıkla kalın…
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş 15 Mayıs Cuma günü izinli olarak dışarı çıkacak olan 14-20 yaş arası gençlere uyarı ve tavsiyelerde bulundu. 20 yaş üstü büyüklerden mecbur kalmadıkça sokağa çıkmamalarını istedi.

Bektaş sosyal medya hesabından gençlere ve büyüklere şöyle seslendi;

Uzun süredir Covid-19 ile mücadele kapsamında evlerinizde kalmak zorunda kaldınız.
Bugün saat 11:00 ile 15:00 saatleri arasında 15-20 yaş arası siz gençlere sokağa çıkma serbestliği tanınmıştır. Çevrenizde yürüme alanında bulunan parklar, bahçeler, gezi alanları sağlığınız için temizlenmiş bakımları yapılmış dezenfekte edilmiş olup sizlerin 4 saatlik sokağa çıkma serbestliğinde gönül rahatlığıyla vakit geçirmeniz için hazır hale getirilmiştir.
Saygıdeğer 20 yaş üstü büyüklerimiz.
Covid-19 virüsünden kendinizi ve çevrenizdekileri korumak için sokağa çıkma serbestliği tanınan 15-20 yaş arası gençlerin sokağa çıkacağı bugün, sosyal mesafe kurallarına mutlaka uymanızı sokaklarda aşırı kalabalığa sebep olunmaması için mecbur olmadıkça sokağa çıkmamanızı evde kalmanızın kendiniz, sevdikleriniz ve aileniz için çok önemli olduğunu unutmamanızı diliyoruz.
Sevgili Gençler ;
Bugün sokağa çıkacaksınız, şunu kesinlikle unutmayın. Tehlike geçmiş değildir.
Sosyal mesafe kurallarına, maske takma zorunluluğuna mutlaka uyunuz.
Sizleri çok seviyoruz..
Sağlıkla kalın…

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.