Sitenin sağında bir giydirme reklam

BEKTAŞ: TEHLİKE DEVAM EDİYOR

Kozlu 06.11.2020 - 14:02, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4163+ kez okundu.
 

BEKTAŞ: TEHLİKE DEVAM EDİYOR

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, sosyal medya hesabından yaptığı çağrı ve açıklamala  ile vatandaşları uyarmaya devam ediyor. Bektaş son olarak yaptığı açıklamada son günlerde havaların soğumasıyla birlikte ülke genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da artış gösteren koronavirüs (covid-19) salgınına karşı vatandaşları uyardı.  Başkan Bektaş vatandaşlara yaptığı çağrıda, “Saygıdeğer Kozlulular; kontrollü sosyal hayat döneminin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra, vatandaşlarımızın bu süreçte kalabalık ve kapalı ortamlardan uzak durmaları, zorunlu haller haric hane halkı dışındaki kişilerle temas edilmemesi ve ev ziyaretlerinden kaçınılması hepimizin sağlığı için önemlidir. Tehlike devam ediyor. Kurallara uyarsak bu illeti hep birlikte yenebiliriz. Sağlıkla kalın, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.
Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, sosyal medya hesabından yaptığı çağrı ve açıklamala  ile vatandaşları uyarmaya devam ediyor.
Bektaş son olarak yaptığı açıklamada son günlerde havaların soğumasıyla birlikte ülke genelinde olduğu gibi Zonguldak’ta da artış gösteren koronavirüs (covid-19) salgınına karşı vatandaşları uyardı. 
Başkan Bektaş vatandaşlara yaptığı çağrıda, “Saygıdeğer Kozlulular; kontrollü sosyal hayat döneminin temel prensipleri olan temizlik, maske ve mesafe kurallarının yanı sıra, vatandaşlarımızın bu süreçte kalabalık ve kapalı ortamlardan uzak durmaları, zorunlu haller haric hane halkı dışındaki kişilerle temas edilmemesi ve ev ziyaretlerinden kaçınılması hepimizin sağlığı için önemlidir.
Tehlike devam ediyor. Kurallara uyarsak bu illeti hep birlikte yenebiliriz. Sağlıkla kalın, Allah hepimizin yar ve yardımcısı olsun” ifadelerini kullandı.
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.