Sitenin sağında bir giydirme reklam

Bektaş:Kazanan Kozlu Olacak

Kozlu 31.03.2019 - 12:17, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7358+ kez okundu.
 

Bektaş:Kazanan Kozlu Olacak

Ak Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş oyunu Kozlu Alparslan Ortaokulu 1033 no’lu sandıkta kullandı.
Ak Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş oyunu Kozlu Alparslan Ortaokulu 1033 no’lu sandıkta kullandı. Oy kullanmaya Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören ve partililerle birlikte gelen Ak Parti adayı Bektaş, ‘Ak Parti olarak bugüne kadar hep halkın iradesine güvendik ve saygı duyduk.Bu günde eminim Kozlu Halkı hizmet için hür iradesini kullanarak en doğru seçimi yapacaktır. Gören: Çalışmalarımızın ve Emeğimizin karşılığını bugün göreceğiz Oyunu Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş ile birlikte Kozlu Alparslan Ortaokulunda 1029 no’lu sandıkta kullanan Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören, ‘Seçim süreci boyunca Kozlu’da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadık.Vatandaşlarımıza hizmet noktasında Ak Parti iktidarının ve Belediyecilik anlayışının ayrıcalıklarını anlatmaya çalıştık.Çok çalıştık, çok emek verdik ve inanıyorum ki, bugünün sonucunda emeklerimizin karşılığını göreceğiz. Çıkacak sonuca ve Kozlu halkının iradesine saygı duyuyoruz.Kozlu için hayırlı uğurlu olsun.’şeklinde konuştu.(BKH)
Ak Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş oyunu Kozlu Alparslan Ortaokulu 1033 no’lu sandıkta kullandı.

Ak Parti Kozlu Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş oyunu Kozlu Alparslan Ortaokulu 1033 no’lu sandıkta kullandı.

Oy kullanmaya Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören ve partililerle birlikte gelen Ak Parti adayı Bektaş, ‘Ak Parti olarak bugüne kadar hep halkın iradesine güvendik ve saygı duyduk.Bu günde eminim Kozlu Halkı hizmet için hür iradesini kullanarak en doğru seçimi yapacaktır.

Gören: Çalışmalarımızın ve Emeğimizin karşılığını bugün göreceğiz

Oyunu Belediye Başkan Adayı Ali Bektaş ile birlikte Kozlu Alparslan Ortaokulunda 1029 no’lu sandıkta kullanan Ak Parti Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Gören, ‘Seçim süreci boyunca Kozlu’da çalmadık kapı, sıkmadık el bırakmadık.Vatandaşlarımıza hizmet noktasında Ak Parti iktidarının ve Belediyecilik anlayışının ayrıcalıklarını anlatmaya çalıştık.Çok çalıştık, çok emek verdik ve inanıyorum ki, bugünün sonucunda emeklerimizin karşılığını göreceğiz. Çıkacak sonuca ve Kozlu halkının iradesine saygı duyuyoruz.Kozlu için hayırlı uğurlu olsun.’şeklinde konuştu.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.