Sitenin sağında bir giydirme reklam

BİLARDOCULARA KUPALARINI HÜSEYİN ÖZBAKIR VERDİ

Spor 05.10.2017 - 22:21, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3074+ kez okundu.
 

BİLARDOCULARA KUPALARINI HÜSEYİN ÖZBAKIR VERDİ

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bilardo İl Temsilciliği tarafından Zonguldak’ta düzenlenen Bilardo İl birinciliği turnuvası sonuçlandı.Mavi Ay Bilardo Salonu’nda düzenlenen kupa törenine, AK Parti Merkez Disiplin kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekilli Hüseyin Özbakır, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel ile çok sayıda davetli topluluğu katıldı.ÖZBAKIR BİLARDO OYNADIYapılan final maçı sonrasında Milletvekili Hüseyin Özbakır, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve davetliler birlikte bir süre bilardo oynadı.Turnuvada üçüncü olan Bora Yayalar’a kupasını Gençlik Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel, yine üçüncü olan Ali Kefeli’ye kupasını Zonguldak Belediyespor Kulübü Başkanı Abdullah Bakır, turnuvada ikinci olan Hüseyin Uzun’a kupasını Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, turnuvada birinci olan Uğur Emanet’e ise kupasını AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır verdi.Kupaların verilmesini ardından toplu resim çektirildi.Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel, turnuvada dereceye girenlerin Balıkesir’de düzenlenecek olan bilardo Türkiye bölge şampiyonasına katılacağını kaydetti.

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Bilardo İl Temsilciliği tarafından Zonguldak’ta düzenlenen Bilardo İl birinciliği turnuvası sonuçlandı.
Mavi Ay Bilardo Salonu’nda düzenlenen kupa törenine, AK Parti Merkez Disiplin kurulu Başkanı ve Zonguldak Milletvekilli Hüseyin Özbakır, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel ile çok sayıda davetli topluluğu katıldı.
ÖZBAKIR BİLARDO OYNADI
Yapılan final maçı sonrasında Milletvekili Hüseyin Özbakır, Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz ve davetliler birlikte bir süre bilardo oynadı.
Turnuvada üçüncü olan Bora Yayalar’a kupasını Gençlik Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel, yine üçüncü olan Ali Kefeli’ye kupasını Zonguldak Belediyespor Kulübü Başkanı Abdullah Bakır, turnuvada ikinci olan Hüseyin Uzun’a kupasını Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz, turnuvada birinci olan Uğur Emanet’e ise kupasını AK Parti Zonguldak Milletvekili Hüseyin Özbakır verdi.
Kupaların verilmesini ardından toplu resim çektirildi.
Gençlik Hizmetleri Spor İl Müdür Vekili Hakan Yüksel, turnuvada dereceye girenlerin Balıkesir’de düzenlenecek olan bilardo Türkiye bölge şampiyonasına katılacağını kaydetti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.