Sitenin sağında bir giydirme reklam

BOŞANMA DURUMUNDA ZİYNET EŞYALARI KİME KALIR?

Gündem 15.10.2020 - 14:59, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4469+ kez okundu.
 

BOŞANMA DURUMUNDA ZİYNET EŞYALARI KİME KALIR?

Batı Karadeniz Haber Gazetesi’nin okurlarına özel ücretsiz Hukuk Danışma Hattı, ‘Avukatına Sor’ da, Avukat Selay Kardeş merak ettiğiniz konularda sorularınızı cevaplıyor. Hukuki sorunlarınız ve merak ettiğiniz konular ile ilgili; Adınızı, soyadınız ve Telefon numaranız ile birlikte  danışmak istediğiniz konuyu aşağıdaki e-mail adresi yada whatsapp telefon numarasına mesaj olarak gönderin. Avukatımız tarafından en kısa sürede gerekli açıklama yapılacaktır.  Email : av.selaykardes@hotmail.com  Whatsapp: 0 (539) 461 01 67 Büro Adres: 19 Mayıs Mah. Ata Sok. Tarlacılar Apt.No:5/3 (Kozlu Ziraat Bankası Karşısı, Görkem Market üstü)     Kozlu/ Zonguldak     YAZININ DEVAMI İÇİN TIKLAYINIZ...
Batı Karadeniz Haber Gazetesi’nin okurlarına özel ücretsiz Hukuk Danışma Hattı, ‘Avukatına Sor’ da, Avukat Selay Kardeş merak ettiğiniz konularda sorularınızı cevaplıyor.
Hukuki sorunlarınız ve merak ettiğiniz konular ile ilgili;
Adınızı, soyadınız ve Telefon numaranız ile birlikte  danışmak istediğiniz konuyu aşağıdaki e-mail adresi yada whatsapp telefon numarasına mesaj olarak gönderin. Avukatımız tarafından en kısa sürede gerekli açıklama yapılacaktır. 
Email : av.selaykardes@hotmail.com 
Whatsapp: 0 (539) 461 01 67
Büro Adres: 19 Mayıs Mah. Ata Sok. Tarlacılar Apt.No:5/3 (Kozlu Ziraat Bankası Karşısı, Görkem Market üstü)     Kozlu/ Zonguldak
 
 
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.