Sitenin sağında bir giydirme reklam

BÖYLE OLUR HALKIN BAŞKANININ DÜĞÜNÜ

Gündem 04.06.2015 - 21:20, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7193+ kez okundu.
 

BÖYLE OLUR HALKIN BAŞKANININ DÜĞÜNÜ

Zonguldak'ın Kilimli ilçesi Çatalağzı beldesinin CHP'li Belediye Başkanı Adnan Akgün, 52 yaşında dünya evine girmenin heyecanını yaşadı. Belde halkı, pazaryerinde yapılan düğüne akın etti.
Zonguldak'ın Kilimli ilçesi Çatalağzı beldesinin CHP'li Belediye Başkanı Adnan Akgün, 52 yaşında dünya evine girmenin heyecanını yaşadı. Belde halkı, pazaryerinde yapılan düğüne akın etti. 2014 yılında Belediye Başkanı seçilen 52 yaşındaki Başkan Adnan Akgün, "Belediye Başkanı'nın evlenmesi herhalde Türkiye’de istisnai bir durum. Nasipte o da varmış. Halkımızla kaynaşarak pazaryerinde güzel bir düğün yapıyoruz. Çok mutluyuz." ifadelerini kullandı. Akgün çifti, pazaryerine akın eden belde halkıyla iç içe olmanın ayrıcalığını yaşadığını kaydetti. Zonguldak'ta yıllarca özel maden ocağında maden mühendisliği yaptıktan sonra 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri'nde CHP'den Çatalağzı Belediye Başkanı seçilen Adnan Akgün, 52 yaşında dünya evine girdi. Belediye Başkanı olduktan sonra kısmeti açılan Belediye Başkanı Akgün, 6 ay önce sözlendiği özel bir firmada Halkla İlişkiler Uzmanı 42 yaşındaki Songül Çağlar ile evlendi. Belde halkının akın ettiği pazaryerindeki düğün renkli görüntülere sahne oldu. Milletvekili adaylarının yoğun ilgi gösterdiği düğüne yaklaşık 2 bin davetli katıldı. Belediye Başkan Akgün, gelin Songül Akgün ile müzik eşliğinde önce dans etti sonra da oyun oynadı. Vatandaşlar, Akgün çiftini tebrik etmek için kuyruk oluşturdu. NASİPTE BAŞKAN OLUNCA EVLENMEK VARMIŞBelediye Başkanı Adnan Akgün, “Bugün düğünümüz var. Belediye Başkanı'nın evlenmesi herhalde Türkiye’de istisnai bir durum. Nasipte o da varmış. Belediye Başkanı olduktan sonra evlenmek varmış. Halkımızla, tüm arkadaşlarımızla beraber güzel bir düğün yapıyoruz. Çok mutluyuz. Biz halkımızla beraber kaynaşarak bir düğün yapmak istedik. Onun için pazaryerimizi düzenledik. Tüm halkımızı da davet ettik. Seçimle geldim, beni halk seçti. O zaman bekardım, evlenmek durumunda olduğum zaman halkla beraber düğün yapmam gerekiyordu. Düğün salonu bu kalabalığı almazdı. Halkla beraber pazaryerinde güzel bir düğün yaptık. Atmosfer de çok güzel." dedi. Yıllarca tehlike altında madencilik yaptıktan sonra Belediye Başkanı seçilmesiyle evlendiğini hatırlatan Akgün, "Madencilik zor bir meslekti, yıllarca yaptık ama; Belediye Başkanlığı daha zor. Nasip öyleymiş. Şartlar öyle gösterdi, Belediye Başkanı olduktan sonra evlendik." şeklinde konuştu. Gelin Songül Akgün ise duygularını şu sözlerle ifade etti: "Ben şu anda çok heyecanlıyım. Adnan Bey gibi çok değerli bir insanla hayatımı birleştirdiğim için çok mutluyum. Böyle bir insanla olmaktan onur ve gurur duyuyorum."Bütün belde halkının akın ettiği düğün, oyun havaları ve takı merasimiyle devam etti.
Zonguldak'ın Kilimli ilçesi Çatalağzı beldesinin CHP'li Belediye Başkanı Adnan Akgün, 52 yaşında dünya evine girmenin heyecanını yaşadı. Belde halkı, pazaryerinde yapılan düğüne akın etti.

Zonguldak'ın Kilimli ilçesi Çatalağzı beldesinin CHP'li Belediye Başkanı Adnan Akgün, 52 yaşında dünya evine girmenin heyecanını yaşadı. Belde halkı, pazaryerinde yapılan düğüne akın etti.
2014 yılında Belediye Başkanı seçilen 52 yaşındaki Başkan Adnan Akgün, "Belediye Başkanı'nın evlenmesi herhalde Türkiye’de istisnai bir durum. Nasipte o da varmış. Halkımızla kaynaşarak pazaryerinde güzel bir düğün yapıyoruz. Çok mutluyuz." ifadelerini kullandı. Akgün çifti, pazaryerine akın eden belde halkıyla iç içe olmanın ayrıcalığını yaşadığını kaydetti.
Zonguldak'ta yıllarca özel maden ocağında maden mühendisliği yaptıktan sonra 30 Mart 2014 Mahalli İdareler Seçimleri'nde CHP'den Çatalağzı Belediye Başkanı seçilen Adnan Akgün, 52 yaşında dünya evine girdi. Belediye Başkanı olduktan sonra kısmeti açılan Belediye Başkanı Akgün, 6 ay önce sözlendiği özel bir firmada Halkla İlişkiler Uzmanı 42 yaşındaki Songül Çağlar ile evlendi.
Belde halkının akın ettiği pazaryerindeki düğün renkli görüntülere sahne oldu. Milletvekili adaylarının yoğun ilgi gösterdiği düğüne yaklaşık 2 bin davetli katıldı. Belediye Başkan Akgün, gelin Songül Akgün ile müzik eşliğinde önce dans etti sonra da oyun oynadı. Vatandaşlar, Akgün çiftini tebrik etmek için kuyruk oluşturdu.
NASİPTE BAŞKAN OLUNCA
EVLENMEK VARMIŞ
Belediye Başkanı Adnan Akgün, “Bugün düğünümüz var. Belediye Başkanı'nın evlenmesi herhalde Türkiye’de istisnai bir durum. Nasipte o da varmış. Belediye Başkanı olduktan sonra evlenmek varmış. Halkımızla, tüm arkadaşlarımızla beraber güzel bir düğün yapıyoruz. Çok mutluyuz. Biz halkımızla beraber kaynaşarak bir düğün yapmak istedik. Onun için pazaryerimizi düzenledik. Tüm halkımızı da davet ettik. Seçimle geldim, beni halk seçti. O zaman bekardım, evlenmek durumunda olduğum zaman halkla beraber düğün yapmam gerekiyordu. Düğün salonu bu kalabalığı almazdı. Halkla beraber pazaryerinde güzel bir düğün yaptık. Atmosfer de çok güzel." dedi.
Yıllarca tehlike altında madencilik yaptıktan sonra Belediye Başkanı seçilmesiyle evlendiğini hatırlatan Akgün, "Madencilik zor bir meslekti, yıllarca yaptık ama; Belediye Başkanlığı daha zor. Nasip öyleymiş. Şartlar öyle gösterdi, Belediye Başkanı olduktan sonra evlendik." şeklinde konuştu.
Gelin Songül Akgün ise duygularını şu sözlerle ifade etti: "Ben şu anda çok heyecanlıyım. Adnan Bey gibi çok değerli bir insanla hayatımı birleştirdiğim için çok mutluyum. Böyle bir insanla olmaktan onur ve gurur duyuyorum."
Bütün belde halkının akın ettiği düğün, oyun havaları ve takı merasimiyle devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.