Sitenin sağında bir giydirme reklam

BÖYLE ZAM GÖRÜLMEDİ

Kozlu 30.01.2020 - 00:43, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7400+ kez okundu.
 

BÖYLE ZAM GÖRÜLMEDİ

Kozlu Belediyesi’nde yüzleri güldüren imzalar atıldı
Kozlu Belediyesi’nde yüzleri güldüren imzalar atıldı Kozlu Belediyesi ile Belediye Personel Limited Şirketinde çalışan Genel-İş Sendikasına bağlı işçiler arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi yüzleri güldürdü. İmzalanan toplu iş sözleşmesi kapsamında 2020 yılından itibaren işçiler sözleşme kapsamında; işçilerin yılda iki kez aldıkları ikramiye sayısı üçe çıkartılırken, ücretlerde yüzde 23.86, sosyal haklarda ise yüzde 100'ü aşkın zam almış oldular. Böylece bekar çalışan işçi maaşı 2450 TL’de 2850 TL’ye yükselerek, ilkokul eğitim yardımı ise 100 TL’den 200 TL oldu. Ortaokul yardımı 110 TL’den 250 TL’ye çıkarken Üniversite yardımı 140 TL’den 500 TL’ye yükseltilmiş oldu.Diğer sosyal haklarda da artışlar sağlanırken yeni toplu sözleşmeye göre belediye şirketi bünyesindeki işçiler 2850 ile 3500 TL arasında maaş alacaklar. “İMKANIMIZ OLSA DA DAHA FAZLASINI VERSEYDİK” Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, sözleşme imza töreni öncesi yaptığı konuşmada imkanları zorlayarak çalışanlara gerek sosyal haklar, gerekse zammı verdiklerini söyledi. Bektaş ayrıca, “Önceliğimiz kimsenin ekmeğiyle oynamamaktadır. İmkanlarımız çerçevesinde çalışanlarımıza artış yaptık. Elimizde imkanımız olsa daha fazla sizlere zam versek. İnşallah önümüzdeki sene daha iyi olacaktır. Bizlerde ekonomik sıkıntıları çözmek için mücadele vereceğiz. Sözleşmemizin tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi. “EMEKLİ OLURKEN BİZLERE DUA EDECEKSİNİZ” Genel-İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Enis Dizdaroğlu ise konuşmasında, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’a çalışanlara yönelik şartlara zorlayarak sözleşme imzalanmasına vesile olduğu için teşekkür etti. Dizdaroğlu, “Toplu sözleşmeyle ücretler seyyanen değil, aldığınız ücretler üzerinden hesaplanacak. Bugün çalışan arkadaşlarımız en az günlük 110 TL yevmiye alacak. Bu da emekli olduğunuzda maaşlarınıza yansıyacak. Başkanımız Ali Bektaş bu sözleşmede seyyanen zammı kaldırarak, taban ücretini esas aldı. Emekli olurken bizlere dua edeceksiniz” ifadelerini kullandı. Genel-İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Enis Dizdaroğlu, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’a plaket takdim etmesinin ardından sözleşme atılan karşılıklı imzalar ile sonuçlandı. (BKH)
Kozlu Belediyesi’nde yüzleri güldüren imzalar atıldı

Kozlu Belediyesi’nde yüzleri güldüren imzalar atıldı

Kozlu Belediyesi ile Belediye Personel Limited Şirketinde çalışan Genel-İş Sendikasına bağlı işçiler arasında imzalanan toplu iş sözleşmesi yüzleri güldürdü.

İmzalanan toplu iş sözleşmesi kapsamında 2020 yılından itibaren işçiler sözleşme kapsamında; işçilerin yılda iki kez aldıkları ikramiye sayısı üçe çıkartılırken, ücretlerde yüzde 23.86, sosyal haklarda ise yüzde 100'ü aşkın zam almış oldular. Böylece bekar çalışan işçi maaşı 2450 TL’de 2850 TL’ye yükselerek, ilkokul eğitim yardımı ise 100 TL’den 200 TL oldu. Ortaokul yardımı 110 TL’den 250 TL’ye çıkarken Üniversite yardımı 140 TL’den 500 TL’ye yükseltilmiş oldu.Diğer sosyal haklarda da artışlar sağlanırken yeni toplu sözleşmeye göre belediye şirketi bünyesindeki işçiler 2850 ile 3500 TL arasında maaş alacaklar.

“İMKANIMIZ OLSA DA DAHA FAZLASINI VERSEYDİK”

Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş, sözleşme imza töreni öncesi yaptığı konuşmada imkanları zorlayarak çalışanlara gerek sosyal haklar, gerekse zammı verdiklerini söyledi.

Bektaş ayrıca, “Önceliğimiz kimsenin ekmeğiyle oynamamaktadır. İmkanlarımız çerçevesinde çalışanlarımıza artış yaptık. Elimizde imkanımız olsa daha fazla sizlere zam versek. İnşallah önümüzdeki sene daha iyi olacaktır. Bizlerde ekonomik sıkıntıları çözmek için mücadele vereceğiz. Sözleşmemizin tüm çalışanlarımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum” dedi.

“EMEKLİ OLURKEN BİZLERE DUA EDECEKSİNİZ”

Genel-İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Enis Dizdaroğlu ise konuşmasında, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’a çalışanlara yönelik şartlara zorlayarak sözleşme imzalanmasına vesile olduğu için teşekkür etti.

Dizdaroğlu, “Toplu sözleşmeyle ücretler seyyanen değil, aldığınız ücretler üzerinden hesaplanacak. Bugün çalışan arkadaşlarımız en az günlük 110 TL yevmiye alacak. Bu da emekli olduğunuzda maaşlarınıza yansıyacak. Başkanımız Ali Bektaş bu sözleşmede seyyanen zammı kaldırarak, taban ücretini esas aldı. Emekli olurken bizlere dua edeceksiniz” ifadelerini kullandı.

Genel-İş Sendikası Zonguldak Şube Başkanı Enis Dizdaroğlu, Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’a plaket takdim etmesinin ardından sözleşme atılan karşılıklı imzalar ile sonuçlandı. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.