Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÇATALAĞZI KÜLTÜR SANAT VE SPOR FESTİVALİ BAŞLIYOR

Kültür 01.06.2016 - 15:53, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8279+ kez okundu.
 

ÇATALAĞZI KÜLTÜR SANAT VE SPOR FESTİVALİ BAŞLIYOR

Çatalağzı Belediyesi tarafından düzenlenen 2’inci Kültür Sanat ve Spor Festivali 1-4 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.
1 Haziran Çarşamba günü saat 16:30’da Kortej yürüyüşü ile başlayacak. Festival’in ilk gününde, Sanat Sokağı açılışı, Havuzlu Parkta Resim ve Karikatür Canlı Çalışma,Kültür Evinde Resim Sergisi, Bağlama, Gitar ve Keman Gösterilerinin ardından Halk Müziği Konseri etkinlikleri gerçekleştirilecek. Festivalin İkinci günü olan 2 Haziran Perşembe Gününde Saat:17.00’da Çatalağzı Kapalı Pazaryerinde başlayacak Taekwondo ve Badminton gösterilerinin ardından Halk Oyunları Gösterileri sergilenecek. Festivalin üçüncü günü 3 Haziran Cuma Gününde ise Çatalağzı’nın Ömerağzı Sahilinde düzenlenecek Plaj Hentbolu, Plaj Voleybolu’nun ardından Canlı Müzik ziyafeti ile Festival severler eğlenceye doyacak. Festivalin son günü olan 4 Haziran Cumartesi Günü ise Göçükaltında geniş katılımlı bir Uçurtma Şenliği ile dört günlük Festival süreci sona erecek. Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün göreve geldikleri günden beri Sosyal ve Kültürel Faaliyetlere büyük önem verdiklerini, amaçlarının beldenin ekonomik yönden gelişmesi kadar sosyal ve kültürel bakımdan da gelişmesini sağlamak olduğunu dile getirerek şunları ifade etti; ‘ Göreve geldiğimiz günden beri halkımıza hizmet götürme yönündeki çabalarımızın yanında beldemizin sadece ekonomik açıdan değil sosyal ve kültürel açıdan da gelişmesine yönelik faaliyetlere önem verdik. Bu amaçla Belediye Kültür Merkezinde kurslar açtık çalışmalar yaptık. Başarılı da olduğumuzu düşünüyorum. Ramazan ayı başlangıcından önce düzenlediğimiz bu Kültür sanat ve Spor Festivali bir bakıma bu çalışmalarımızın Sergisi gibi oldu. Bu vesile ile Doğaya aşık, Sanata ve Kültürel etkinliklere önem veren, Sporu seven tüm Zonguldaklıları 1-4 Haziran tarihleri arasında Belediyemizin düzenlediği Kültür, Sanat ve Spor Festivaline davet ediyorum.’dedi.  
Çatalağzı Belediyesi tarafından düzenlenen 2’inci Kültür Sanat ve Spor Festivali 1-4 Haziran tarihleri arasında gerçekleştirilecek.

1 Haziran Çarşamba günü saat 16:30’da Kortej yürüyüşü ile başlayacak. Festival’in ilk gününde, Sanat Sokağı açılışı, Havuzlu Parkta Resim ve Karikatür Canlı Çalışma,Kültür Evinde Resim Sergisi, Bağlama, Gitar ve Keman Gösterilerinin ardından Halk Müziği Konseri etkinlikleri gerçekleştirilecek.

Festivalin İkinci günü olan 2 Haziran Perşembe Gününde Saat:17.00’da Çatalağzı Kapalı Pazaryerinde başlayacak Taekwondo ve Badminton gösterilerinin ardından Halk Oyunları Gösterileri sergilenecek.

Festivalin üçüncü günü 3 Haziran Cuma Gününde ise Çatalağzı’nın Ömerağzı Sahilinde düzenlenecek Plaj Hentbolu, Plaj Voleybolu’nun ardından Canlı Müzik ziyafeti ile Festival severler eğlenceye doyacak.

Festivalin son günü olan 4 Haziran Cumartesi Günü ise Göçükaltında geniş katılımlı bir Uçurtma Şenliği ile dört günlük Festival süreci sona erecek.

Çatalağzı Belediye Başkanı Adnan Akgün göreve geldikleri günden beri Sosyal ve Kültürel Faaliyetlere büyük önem verdiklerini, amaçlarının beldenin ekonomik yönden gelişmesi kadar sosyal ve kültürel bakımdan da gelişmesini sağlamak olduğunu dile getirerek şunları ifade etti;

‘ Göreve geldiğimiz günden beri halkımıza hizmet götürme yönündeki çabalarımızın yanında beldemizin sadece ekonomik açıdan değil sosyal ve kültürel açıdan da gelişmesine yönelik faaliyetlere önem verdik. Bu amaçla Belediye Kültür Merkezinde kurslar açtık çalışmalar yaptık. Başarılı da olduğumuzu düşünüyorum. Ramazan ayı başlangıcından önce düzenlediğimiz bu Kültür sanat ve Spor Festivali bir bakıma bu çalışmalarımızın Sergisi gibi oldu.

Bu vesile ile Doğaya aşık, Sanata ve Kültürel etkinliklere önem veren, Sporu seven tüm Zonguldaklıları 1-4 Haziran tarihleri arasında Belediyemizin düzenlediği Kültür, Sanat ve Spor Festivaline davet ediyorum.’dedi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.