Sitenin sağında bir giydirme reklam

ÇATUROĞLU, ÇİNLİ YATIRIMCILARLA GÖRÜŞTÜ

Ekonomi 20.07.2017 - 00:36, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6949+ kez okundu.
 

ÇATUROĞLU, ÇİNLİ YATIRIMCILARLA GÖRÜŞTÜ

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Çin’in en büyük dizel motor üretimi yapan fabrikalarından XenicDiesel Engine firmasının yetkilileri ile görüştü. AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu yapılan görüşmeye ilişkin olarak şu bilgileri verdi; “Çin’in en büyük dizel motor üretimi yapan fabrikalarından XenicDiesel Engine firmasının yetkilileri ile bölgemize yapmayı planladıkları yatırımı görüşmek üzere bir araya geldik. Çinli firma yetkilileri bölgemize gelerek incelemelerde bulundu ve fizibilite çalışması yaptı. Bu noktada bizde kendilerine yapacakları yatırım noktasında her türlü desteği sağlamaya hazır olduğumuzu ifade ettik. Bölgemize böyle ciddi yatırımcılar gelmesi için verdiğimiz mücadelenin sonuçlarını almaya başlamak bölge insanımız adına bizleri de mutlu etmiştir. İnşallah en kısa sürede bu firma fizibilite çalışmalarını tamamlayıp yatırımlarına başlayacaktır. Bölgemize gerek ekonomik ve gerekse istihdam alanında yapılacak her yatırımı bundan sonrada desteklemeye devam edeceğiz.”

AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu, Çin’in en büyük dizel motor üretimi yapan fabrikalarından XenicDiesel Engine firmasının yetkilileri ile görüştü.
AK Parti Zonguldak Milletvekili Faruk Çaturoğlu yapılan görüşmeye ilişkin olarak şu bilgileri verdi; “Çin’in en büyük dizel motor üretimi yapan fabrikalarından XenicDiesel Engine firmasının yetkilileri ile bölgemize yapmayı planladıkları yatırımı görüşmek üzere bir araya geldik. Çinli firma yetkilileri bölgemize gelerek incelemelerde bulundu ve fizibilite çalışması yaptı. Bu noktada bizde kendilerine yapacakları yatırım noktasında her türlü desteği sağlamaya hazır olduğumuzu ifade ettik. Bölgemize böyle ciddi yatırımcılar gelmesi için verdiğimiz mücadelenin sonuçlarını almaya başlamak bölge insanımız adına bizleri de mutlu etmiştir. İnşallah en kısa sürede bu firma fizibilite çalışmalarını tamamlayıp yatırımlarına başlayacaktır. Bölgemize gerek ekonomik ve gerekse istihdam alanında yapılacak her yatırımı bundan sonrada desteklemeye devam edeceğiz.”

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.