Sitenin sağında bir giydirme reklam

CHP'DEN, AREFE GÜNÜ SEÇİM ÇALIŞMASI!

Siyaset 15.06.2018 - 14:16, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8050+ kez okundu.
 

CHP'DEN, AREFE GÜNÜ SEÇİM ÇALIŞMASI!

  CHP Zonguldak Milletvekili,27.Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş, Kdz.Ereğli CHP  İlçe yöneticileri Sevdakar Aras, Noyan Keskin, Burak Karaaslan, Şenay İşeri, Derya Özcan, İl Yöneticisi Eylem Ertuğrulve partililerle birlikte arefe günü kent merkezinde çalışma yaptı. Vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinleyen CHP'liler bir yandan da  yurttaşlarla bayramlaştı. ESNAF BAKANLIĞI KURULACAK! CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, yaptığı ziyaretlerde CHP'nin vaadlerini anlattı, Muharrem İnce'ye ve Cumhuriyet Halk Partisine destek istedi. CHP'li Demirtaş: "Ekonomik sıkıntının doğrudan etkilediği kesimlerden biri de esnafımız. İşsizlik nedeniyle vatandaşlarımız zorunlu ihtiyaçlarını bile karşılayamaz duruma geldi. Bu da doğal olarak esnafımızı olumsuz etkiliyor. Çok yüksek vergiler, ekonomik durgunluk, kredi borçları esnafımızın temel sorunları arasında yer alıyor. Biz de öncelikle bir esnaf bakanlığı kuracağız. Esnafımız yaşadığı sorunların çözümünü bu bakanlık aracılığı ile bulacak. Stopajı kaldıracağız. Esnafımızı rahatlatacak bütün adımları atacağız." dedi. CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, köy minibüs duraklarında da vatandaşlarla sohbet etti, 24 Haziran seçimlerinde Muharrem İnce ve CHP için destek istedi.

 

CHP Zonguldak Milletvekili,27.Dönem CHP Zonguldak Milletvekili Adayı Ünal Demirtaş, Kdz.Ereğli CHP  İlçe yöneticileri Sevdakar Aras, Noyan Keskin, Burak Karaaslan, Şenay İşeri, Derya Özcan, İl Yöneticisi Eylem Ertuğrulve partililerle birlikte arefe günü kent merkezinde çalışma yaptı. Vatandaşların ve esnafın sorunlarını dinleyen CHP'liler bir yandan da  yurttaşlarla bayramlaştı.

ESNAF BAKANLIĞI KURULACAK!

CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, yaptığı ziyaretlerde CHP'nin vaadlerini anlattı, Muharrem İnce'ye ve Cumhuriyet Halk Partisine destek istedi.

CHP'li Demirtaş: "Ekonomik sıkıntının doğrudan etkilediği kesimlerden biri de esnafımız. İşsizlik nedeniyle vatandaşlarımız zorunlu ihtiyaçlarını bile karşılayamaz duruma geldi. Bu da doğal olarak esnafımızı olumsuz etkiliyor. Çok yüksek vergiler, ekonomik durgunluk, kredi borçları esnafımızın temel sorunları arasında yer alıyor. Biz de öncelikle bir esnaf bakanlığı kuracağız. Esnafımız yaşadığı sorunların çözümünü bu bakanlık aracılığı ile bulacak. Stopajı kaldıracağız. Esnafımızı rahatlatacak bütün adımları atacağız." dedi. CHP Zonguldak Milletvekili Ünal Demirtaş, köy minibüs duraklarında da vatandaşlarla sohbet etti, 24 Haziran seçimlerinde Muharrem İnce ve CHP için destek istedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.