Sitenin sağında bir giydirme reklam

DANANIN KUYRUĞU BUGÜN KOPUYOR...

Siyaset 08.02.2017 - 11:14, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8164+ kez okundu.
 

DANANIN KUYRUĞU BUGÜN KOPUYOR...

Merhum Ertan Şahin'in vefatıyla birlikte başlayan AKP grubu içerisindeki başkanlık yarışında son noktaya gelindi.
  İsmi öne çıkan beş aday ile gelinen süreçte Zonguldak İl teşkilatında milletvekilleri ve Genel Başkan Yardımcısı ve koordinatör milletvekili eşliğinde yapılan mülakatın ardından ismi öne çıkan aday adaylarından üç kişi Genel Merkez tarafından son mülakata tabi tutulmak üzere Ankara'ya çağırıldı. AKP Zonguldak İl başkanlığından edinilen bilgiye göre Ankara'ya çağırılan Başkan adayları; Mustafa Çakır, Hikmet Aydın ve Kerim Yılmaz olarak ifade edildi. AKP Genel Merkezindeki son mülakatın ardından AKP Kozlu Belediye Başkan Adayını bu akşam ya da yarın açıklayarak Cuma günü Valilik gözetiminde yapılacak meclis içi seçimde yeni Belediye Başkan adayını belirleyecek. AKP Grubunun fire vermemesi beklenirken diğer yandan küskün adaylardan Tahsin Karaarslan'ın ve etkisine alacağı bir iki meclis üyesinin de sürpriz olarak CHP'nin çıkaracağı adaya oy vererek Genel Merkeze karşı bir başkaldırı operasyonu yapabilecekleri iddia ediliyor. Meclis aritmetiğine göre AKP'nin 9, CHP'nin 5, Bağımsız 1 Meclis üyesi var.(BKH)
Merhum Ertan Şahin'in vefatıyla birlikte başlayan AKP grubu içerisindeki başkanlık yarışında son noktaya gelindi.

 

İsmi öne çıkan beş aday ile gelinen süreçte Zonguldak İl teşkilatında milletvekilleri ve Genel Başkan Yardımcısı ve koordinatör milletvekili eşliğinde yapılan mülakatın ardından ismi öne çıkan aday adaylarından üç kişi Genel Merkez tarafından son mülakata tabi tutulmak üzere Ankara'ya çağırıldı.

AKP Zonguldak İl başkanlığından edinilen bilgiye göre Ankara'ya çağırılan Başkan adayları; Mustafa Çakır, Hikmet Aydın ve Kerim Yılmaz olarak ifade edildi.

AKP Genel Merkezindeki son mülakatın ardından AKP Kozlu Belediye Başkan Adayını bu akşam ya da yarın açıklayarak Cuma günü Valilik gözetiminde yapılacak meclis içi seçimde yeni Belediye Başkan adayını belirleyecek.

AKP Grubunun fire vermemesi beklenirken diğer yandan küskün adaylardan Tahsin Karaarslan'ın ve etkisine alacağı bir iki meclis üyesinin de sürpriz olarak CHP'nin çıkaracağı adaya oy vererek Genel Merkeze karşı bir başkaldırı operasyonu yapabilecekleri iddia ediliyor.

Meclis aritmetiğine göre AKP'nin 9, CHP'nin 5, Bağımsız 1 Meclis üyesi var.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.