Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEDİ-KODU'CUUUUU!!!!!!!!!!!!

Gündem 06.12.2019 - 00:47, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4361+ kez okundu.
 

DEDİ-KODU'CUUUUU!!!!!!!!!!!!

BAŞKAN BENİ ANLADI….
Birkaç hafta üst üste Kozlu’da CHP ve Ak Parti’deki kongre süreçlerini konu alan yazılar yazdım köşemde… CHP’nin kongre süreci ile ilgili; mevcut ilçe başkanı Seyfettin Ceylan, önceki ilçe başkanlarından Yaşar Yolcu ve emekli öğretmen Nuri Genç’in gireceği üçlü bir yarıştan Seyfettin Ceylan’ın galip çıkacağını dile getirdim. Öyle de oldu. Ak Parti içerisindeki ilçe Başkanlığı yarışında delege yapısını ve İlçe Başkanını Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın tayin edeceğini dile getirdim. Yazımın sonunda nüktedan bir üslupla, ‘Bırakın Ak Parti’yi CHP’nin bile ilçe başkanını Ali Bektaş belirler’ diye bir gönderme yaptım… Bu yazının ardından, nükde’nin nereye gittiğini anlayan  bazı CHP’li arkadaşlar, ‘Vallahi doğru yazmışsın’ şeklinde aynı üslüpla bana serzenişte bulundular. Ancak kafasının içinde farklı hesaplar olan fesatlar, yazıyı Başkan Ali Bektaş’a farklı olarak aktarmış olacaklar ki; Başkan geçtiğimiz akşam beni arayarak CHP’nin kongre süreci ile ilgili hiçbir dahili olmadığını dile getirdi. Arzusu ve temennisinin Kozlu’da kaliteli siyaset yapan insanların yetişmesi olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan, bu amaç doğrultusunda kendi partisi dışında hiçbir partiye doğrudan ya da dolaylı müdahalede bulunmadığını, aklından dahi geçirmediğini ifade etti. Bende kendisine böyle bir şeyin zaten siyasi etik ve ahlakla bağdaşmayacağını, kendisini de böyle bir eylemle itham etmediğimi, CHP içerisinde, CHP’liler tarafından ifade edildiği şekliyle Bektaş’a gönül veren bir gurup partilinin var olduğu, bunlarında seçim sonucuna etki edeceğini anlatmak istediğimi belirttim. Başkan beni anladı. Umarım siyasi başarısızlığın faturasını başkasına kesmek isteyenler de anlamıştır.
BAŞKAN BENİ ANLADI….

Birkaç hafta üst üste Kozlu’da CHP ve Ak Parti’deki kongre süreçlerini konu alan yazılar yazdım köşemde…

CHP’nin kongre süreci ile ilgili; mevcut ilçe başkanı Seyfettin Ceylan, önceki ilçe başkanlarından Yaşar Yolcu ve emekli öğretmen Nuri Genç’in gireceği üçlü bir yarıştan Seyfettin Ceylan’ın galip çıkacağını dile getirdim.

Öyle de oldu.

Ak Parti içerisindeki ilçe Başkanlığı yarışında delege yapısını ve İlçe Başkanını Kozlu Belediye Başkanı Ali Bektaş’ın tayin edeceğini dile getirdim.

Yazımın sonunda nüktedan bir üslupla, ‘Bırakın Ak Parti’yi CHP’nin bile ilçe başkanını Ali Bektaş belirler’ diye bir gönderme yaptım…

Bu yazının ardından, nükde’nin nereye gittiğini anlayan  bazı CHP’li arkadaşlar, ‘Vallahi doğru yazmışsın’ şeklinde aynı üslüpla bana serzenişte bulundular.

Ancak kafasının içinde farklı hesaplar olan fesatlar, yazıyı Başkan Ali Bektaş’a farklı olarak aktarmış olacaklar ki;

Başkan geçtiğimiz akşam beni arayarak CHP’nin kongre süreci ile ilgili hiçbir dahili olmadığını dile getirdi.

Arzusu ve temennisinin Kozlu’da kaliteli siyaset yapan insanların yetişmesi olduğunu da sözlerine ekleyen Başkan, bu amaç doğrultusunda kendi partisi dışında hiçbir partiye doğrudan ya da dolaylı müdahalede bulunmadığını, aklından dahi geçirmediğini ifade etti.

Bende kendisine böyle bir şeyin zaten siyasi etik ve ahlakla bağdaşmayacağını, kendisini de böyle bir eylemle itham etmediğimi, CHP içerisinde, CHP’liler tarafından ifade edildiği şekliyle Bektaş’a gönül veren bir gurup partilinin var olduğu, bunlarında seçim sonucuna etki edeceğini anlatmak istediğimi belirttim.

Başkan beni anladı.

Umarım siyasi başarısızlığın faturasını başkasına kesmek isteyenler de anlamıştır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.