Sitenin sağında bir giydirme reklam

Defne-Kestane-Fındık-Ihlamur Üretimine Start Verilldi.

Ereğli 22.04.2020 - 08:19, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6729+ kez okundu.
 

Defne-Kestane-Fındık-Ihlamur Üretimine Start Verilldi.

Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı ve Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Pınar, Kdz.Ereğli Kocaman’da Hedef Güncellendi ve Büyültüldü…
Defne-Kestane-Fındık-Ihlamur Üretimine Start Verilldi. Zonguldak Orman Bölge Müdürümü Zekeriya Beyazlı ve Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Pınar, Kdz.Ereğli İşletme Müdürlüğü Kocaman Şefliğine bağlı fidanlık çalışma sahasında Gökçebey Fidanlık Müdürü, Kdz. Ereğli Orman İşletme Müdürü ve ilgili şeflerle fidanlıktaki çalışmaları yerinde kontrol etmiştir. Kdz. Ereğli Orman İşletmesi Kocaman Şefliğine bağlı olan fidanlık çalışma alanının Fidan Üretim İstasyonu adıyla Gökçebey Fidanlık Müdürlüğüne bağlanarak daha büyük alanda, daha verimli ve entansif çalışılması için istişarelerde bulunuldu. Bu kapsamda yörede talebi yoğun olan Defne başta olmak üzere yılda iki dönem meyve veren kestane, fındık, ıhlamur gibi özel türlerle çalışma yapılması kararlaştırıldı. Yetiştirme muhiti şartları itibariyle ideal bir konumda olan bu mevkide yörede tercih edilen daha öncelikli türler, daha verimli bir şekilde ve büyültülen alanda daha çok miktarda üretim hedeflenmektedir. şletme Müdürlüğü Kocaman Şefliğine bağlı fidanlık çalışma sahasında Gökçebey Fidanlık Müdürü, Kdz. Ereğli Orman İşletme Müdürü ve ilgili şeflerle fidanlıktaki çalışmaları yerinde kontrol etmiştir. Kdz. Ereğli Orman İşletmesi Kocaman Şefliğine bağlı olan fidanlık çalışma alanının Fidan Üretim İstasyonu adıyla Gökçebey Fidanlık Müdürlüğüne bağlanarak daha büyük alanda, daha verimli ve entansif çalışılması için istişarelerde bulunuldu. Bu kapsamda yörede talebi yoğun olan Defne başta olmak üzere yılda iki dönem meyve veren kestane, fındık, ıhlamur gibi özel türlerle çalışma yapılması kararlaştırıldı. Yetiştirme muhiti şartları itibariyle ideal bir konumda olan bu mevkide yörede tercih edilen daha öncelikli türler, daha verimli bir şekilde ve büyültülen alanda daha çok miktarda üretim hedeflenmektedir.
Zonguldak Orman Bölge Müdürü Zekeriya Beyazlı ve Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Pınar, Kdz.Ereğli Kocaman’da Hedef Güncellendi ve Büyültüldü…

Defne-Kestane-Fındık-Ihlamur Üretimine Start Verilldi.

Zonguldak Orman Bölge Müdürümü Zekeriya Beyazlı ve Bölge Müdür Yardımcısı Mehmet Pınar, Kdz.Ereğli İşletme Müdürlüğü Kocaman Şefliğine bağlı fidanlık çalışma sahasında Gökçebey Fidanlık Müdürü, Kdz. Ereğli Orman İşletme Müdürü ve ilgili şeflerle fidanlıktaki çalışmaları yerinde kontrol etmiştir. Kdz. Ereğli Orman İşletmesi Kocaman Şefliğine bağlı olan fidanlık çalışma alanının Fidan Üretim İstasyonu adıyla Gökçebey Fidanlık Müdürlüğüne bağlanarak daha büyük alanda, daha verimli ve entansif çalışılması için istişarelerde bulunuldu. Bu kapsamda yörede talebi yoğun olan Defne başta olmak üzere yılda iki dönem meyve veren kestane, fındık, ıhlamur gibi özel türlerle çalışma yapılması kararlaştırıldı. Yetiştirme muhiti şartları itibariyle ideal bir konumda olan bu mevkide yörede tercih edilen daha öncelikli türler, daha verimli bir şekilde ve büyültülen alanda daha çok miktarda üretim hedeflenmektedir.
şletme Müdürlüğü Kocaman Şefliğine bağlı fidanlık çalışma sahasında Gökçebey Fidanlık Müdürü, Kdz. Ereğli Orman İşletme Müdürü ve ilgili şeflerle fidanlıktaki çalışmaları yerinde kontrol etmiştir. Kdz. Ereğli Orman İşletmesi Kocaman Şefliğine bağlı olan fidanlık çalışma alanının Fidan Üretim İstasyonu adıyla Gökçebey Fidanlık Müdürlüğüne bağlanarak daha büyük alanda, daha verimli ve entansif çalışılması için istişarelerde bulunuldu. Bu kapsamda yörede talebi yoğun olan Defne başta olmak üzere yılda iki dönem meyve veren kestane, fındık, ıhlamur gibi özel türlerle çalışma yapılması kararlaştırıldı. Yetiştirme muhiti şartları itibariyle ideal bir konumda olan bu mevkide yörede tercih edilen daha öncelikli türler, daha verimli bir şekilde ve büyültülen alanda daha çok miktarda üretim hedeflenmektedir.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.