Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEMİRKÖSE KOZLU’YU ZİYARET ETTİ

Kozlu 08.10.2020 - 14:37, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3798+ kez okundu.
 

DEMİRKÖSE KOZLU’YU ZİYARET ETTİ

DEMİRKÖSE KOZLU’YU ZİYARET ETTİ
Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse beraberinde Kilimli İlçe başkanı Vedat Savaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Birlikte Kozlu İlçe teşkilatını ziyaret etti. İl Kongresi öncesi Kozlu İlçe Başkanlığını ziyaret eden Demirköse’ye geçtiğimiz haftalarda yeniden ilçe başkanı seçilerek güven tazeleyen Kozlu İlçe Başkanı Muhammet Özdemir ve ekip arkadaşları yakın ilgi gösterdiler. Kongre öncesi birlik mesajı veren MHP İl ve Kozlu ilçe teşkilatı üyeleri Bozkurt selamı vererek fotoğraf çektirdiler. (BKH)
DEMİRKÖSE KOZLU’YU ZİYARET ETTİ

Milliyetçi Hareket Partisi Zonguldak İl Başkanı Varol Demirköse beraberinde Kilimli İlçe başkanı Vedat Savaş ve Yönetim Kurulu Üyeleri ile Birlikte Kozlu İlçe teşkilatını ziyaret etti.

İl Kongresi öncesi Kozlu İlçe Başkanlığını ziyaret eden Demirköse’ye geçtiğimiz haftalarda yeniden ilçe başkanı seçilerek güven tazeleyen Kozlu İlçe Başkanı Muhammet Özdemir ve ekip arkadaşları yakın ilgi gösterdiler.

Kongre öncesi birlik mesajı veren MHP İl ve Kozlu ilçe teşkilatı üyeleri Bozkurt selamı vererek fotoğraf çektirdiler. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.