Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEMİRPARK’TA HOBİLİ EL SANATLARI SERGİSİ

Kültür 05.06.2014 - 13:16, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 6602+ kez okundu.
 

DEMİRPARK’TA HOBİLİ EL SANATLARI SERGİSİ

Demirpark AVM giriş katında Fatih halk Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen Hobili El Sanatları Kursu Sergisini 27 Mayıs’ta açıldı.
Serginin açılışı Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, Şube Müdürleri Satılmış Tunçkaya ve Şakir Arslan ile Fatih Halk Eğitim Müdürü Veysel Küçükmustafa tarafından  yapıldı. 6 Ay boyunca Usta Öğreticileri Derya Karakullukçu eşliğinde ahşap ve camlı seramik objeler boyayıp,abajur,kurdele,panch,keçe ve brezilya nakışı ile takı tasarım dalında eserler ortaya çıkaran kursiyerler  bu eserlerini 5 gün boyunca halkın beğenisine sundular.Sergi 1 Haziran akşamı sona erdi.(BKH)
Demirpark AVM giriş katında Fatih halk Eğitim Merkezi işbirliği ile gerçekleştirilen Hobili El Sanatları Kursu Sergisini 27 Mayıs’ta açıldı.

Serginin açılışı Zonguldak Milli Eğitim Müdürü Turgut Özbek, Şube Müdürleri Satılmış Tunçkaya ve Şakir Arslan ile Fatih Halk Eğitim Müdürü Veysel Küçükmustafa tarafından  yapıldı.

6 Ay boyunca Usta Öğreticileri Derya Karakullukçu eşliğinde ahşap ve camlı seramik objeler boyayıp,abajur,kurdele,panch,keçe ve brezilya nakışı ile takı tasarım dalında eserler ortaya çıkaran kursiyerler  bu eserlerini 5 gün boyunca halkın beğenisine sundular.Sergi 1 Haziran akşamı sona erdi.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.