Sitenin sağında bir giydirme reklam

DEVREK'TE PROJE ÇALIŞMALARI TAM GAZ

Devrek 10.03.2017 - 16:35, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7662+ kez okundu.
 

DEVREK'TE PROJE ÇALIŞMALARI TAM GAZ

YERALTI OTOPARKI VE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ MEYDANI PROJESİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR
  Eski Terminal Alanında yapımına başlanılan Yeraltı Otoparkı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Projesi kapsamında çalışmalar sürüyor.   Toplam alanı 4860 m2 olan ve altı bölüm halinde yapılacak olan projenin en büyük bölümünün temel betonu döküldü. Beton atma çalışmaları sırasında projenin kazasız belasız tamamlanabilmesi için kurban kesildi. Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci’nin büyük önem verdiği projelerden biri olan Yeraltı Otoparkı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Projesinin ikinci bölümünün koruma betonu da kısa bir süre içerisinde dökülecek.  Konuyla ilgili açıklamada bulunan Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci , “İlçemizde ilkleri yapmaya devam ediyoruz. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Projemizin temel betonunu attık. İlçemize, kıymetli hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun. Meydanın altında 160 araçlık yer altı otoparkı yapıyoruz. İnşaatı Haziran ayı sonunda bitirmeyi planlıyoruz. Bittiğinde bu bölgenin park sorunu önemli ölçüde çözülecek, vatandaşlarımız ve yurt dışından gelen hemşerilerimiz rahat edecekler. Yeraltı otoparkının üstüne yapılacak meydanla birlikte ilçemiz ismine yakışır bir meydana ve yeni bir sosyal yaşam alanına kavuşacak. Yapılacak olan 15 Temmuz Demokrasi Meydanıyla birlikte, 15 Temmuz darbe kalkışması sürecinde vatandaşlarımızın yaptığı demokrasi mücadelesi ölümsüzleştirilmiş olacaktır” dedi.
YERALTI OTOPARKI VE 15 TEMMUZ DEMOKRASİ MEYDANI PROJESİNDE ÇALIŞMALAR DEVAM EDİYOR

 

Eski Terminal Alanında yapımına başlanılan Yeraltı Otoparkı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Projesi kapsamında çalışmalar sürüyor.  

Toplam alanı 4860 m2 olan ve altı bölüm halinde yapılacak olan projenin en büyük bölümünün temel betonu döküldü. Beton atma çalışmaları sırasında projenin kazasız belasız tamamlanabilmesi için kurban kesildi.

Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci’nin büyük önem verdiği projelerden biri olan Yeraltı Otoparkı ve 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Projesinin ikinci bölümünün koruma betonu da kısa bir süre içerisinde dökülecek. 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Devrek Belediye Başkanı Mustafa Semerci , “İlçemizde ilkleri yapmaya devam ediyoruz. 15 Temmuz Demokrasi Meydanı Projemizin temel betonunu attık. İlçemize, kıymetli hemşerilerimize hayırlı uğurlu olsun. Meydanın altında 160 araçlık yer altı otoparkı yapıyoruz. İnşaatı Haziran ayı sonunda bitirmeyi planlıyoruz. Bittiğinde bu bölgenin park sorunu önemli ölçüde çözülecek, vatandaşlarımız ve yurt dışından gelen hemşerilerimiz rahat edecekler. Yeraltı otoparkının üstüne yapılacak meydanla birlikte ilçemiz ismine yakışır bir meydana ve yeni bir sosyal yaşam alanına kavuşacak. Yapılacak olan 15 Temmuz Demokrasi Meydanıyla birlikte, 15 Temmuz darbe kalkışması sürecinde vatandaşlarımızın yaptığı demokrasi mücadelesi ölümsüzleştirilmiş olacaktır” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.