Sitenin sağında bir giydirme reklam

DİŞ DOKTORLARI BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİ

Sağlık 01.12.2016 - 23:01, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3962+ kez okundu.
 

DİŞ DOKTORLARI BEYAZ ÖNLÜKLERİNİ GİYDİ

Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Diş Hekimliği Fakültesi 4. Sınıf öğrencilerinin ‘Beyaz Önlük Giyme’ töreni gerçekleştirdi.BEÜ Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa BEÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. K. Varım Numanoğlu ve Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, BEÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Bodrumlu, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerin aileleri katıldı.Programın açılış konuşmasını yapan Dekan Vekili Prof. Dr. Emre Bodrumlu, “Beyaz önlük hekim ile hastanın arasındaki ilişkilerin kirletilmemesini simgeler. Giyim kuşama önem vermemek, önlüğün önü açık ve insanların ve hastaların karşısına bu şekilde çıkmak ‘senden üstünüm’ imajı vermeye çalışmak, hastayla olan bağların bozulmasında ilk adımlardandır. Hasta ile hekim arasında meydana gelen bozuk ilişkiler, meslek hayatınızda değişik şekillerde karşınıza çıkacaktır. Bozulmaya yüz tutmuş olan bağları düzeltme çabanız ve beceriniz sizleri farklı yapacaktır” dedi.Törende 4. sınıf öğrenicileri, Ortodonti Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Murat Koçak eşliğinde yemin ettiler. Yemin töreninden sonra öğrencilere öğretim üyeleri tarafından beyaz önlükleri giydirildi. BEÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. K. Varım Numanoğlu ve Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu tarafından onur belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belgeleri verildi. Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen önlük giyme töreni Doç. Dr. Çağrı Ural’ın‘Klinik Uygulamalarda Dental Fotoğrafçılığın Önemi’ ve Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Emir Yüzbaşıoğlu’nun‘Dijital Diş Hekimliği’ başlıklarında verdikleri konferanslarla devam etti.


Bülent Ecevit Üniversitesi (BEÜ) Diş Hekimliği Fakültesi 4. Sınıf öğrencilerinin ‘Beyaz Önlük Giyme’ töreni gerçekleştirdi.
BEÜ Sezai Karakoç Kültür Merkezi’nde gerçekleştirilen programa BEÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. K. Varım Numanoğlu ve Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu, BEÜ Diş Hekimliği Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Emre Bodrumlu, akademik ve idari personelin yanı sıra öğrencilerin aileleri katıldı.
Programın açılış konuşmasını yapan Dekan Vekili Prof. Dr. Emre Bodrumlu, “Beyaz önlük hekim ile hastanın arasındaki ilişkilerin kirletilmemesini simgeler. Giyim kuşama önem vermemek, önlüğün önü açık ve insanların ve hastaların karşısına bu şekilde çıkmak ‘senden üstünüm’ imajı vermeye çalışmak, hastayla olan bağların bozulmasında ilk adımlardandır. Hasta ile hekim arasında meydana gelen bozuk ilişkiler, meslek hayatınızda değişik şekillerde karşınıza çıkacaktır. Bozulmaya yüz tutmuş olan bağları düzeltme çabanız ve beceriniz sizleri farklı yapacaktır” dedi.
Törende 4. sınıf öğrenicileri, Ortodonti Anabilim Dalı Başkanı Doç. Dr. Murat Koçak eşliğinde yemin ettiler. Yemin töreninden sonra öğrencilere öğretim üyeleri tarafından beyaz önlükleri giydirildi.
BEÜ Rektör Yardımcıları Prof. Dr. K. Varım Numanoğlu ve Prof. Dr. Şenol Hakan Kutoğlu tarafından onur belgesi almaya hak kazanan öğrencilere belgeleri verildi. Bu yıl dördüncüsü gerçekleştirilen önlük giyme töreni Doç. Dr. Çağrı Ural’ın‘Klinik Uygulamalarda Dental Fotoğrafçılığın Önemi’ ve Yrd. Doç. Dr. Hüseyin Emir Yüzbaşıoğlu’nun‘Dijital Diş Hekimliği’ başlıklarında verdikleri konferanslarla devam etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.