Sitenin sağında bir giydirme reklam

Dolmuşçu esnafından Başkan Kerim Yılmaz'a teşekkür ziyareti

Kozlu (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 28.03.2018 - 21:21, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8123+ kez okundu.
 

Dolmuşçu esnafından Başkan Kerim Yılmaz'a teşekkür ziyareti

Dolmuşçu esnafından Başkan Kerim Yılmaz'a teşekkür ziyareti
Dolmuşçu esnafından Başkan Kerim Yılmaz'a teşekkür ziyareti Zonguldak-Kozlu üst yol dolmuş taşımacılığı yapan şoför esnafı 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü ve Afrin Operasyonuna destek vermek amacıyla 17 Mart 2018 Cumartesi günü tüm gün boyunca, duraktaki tüm araçların gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışladılar. Kampanyaya destek veren Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a günün hatırası olan fotoğrafı hediye ederek kampanyaya destek verdiği için Başkan Yılmaz’a teşekkür ettiler. Başkan Kerim Yılmaz da ''Bu vatan kolay kurulmadı, Vatanımız dünyanın göz bebeği. Bu vatanı korumak için mücadele eden Mehmetçiklerimize destek için yapılan organizasyonda bizimde katkımız olduysa ne mutlu bize. Bizler burada rahat isek Afrin'de, Güneydoğu'da, karada, havada, denizde mücadele eden askerlerimiz sayesinde rahatız. Allah onlardan razı olsun onları korusun" dedi.
Dolmuşçu esnafından Başkan Kerim Yılmaz'a teşekkür ziyareti

Dolmuşçu esnafından Başkan Kerim Yılmaz'a teşekkür ziyareti

Zonguldak-Kozlu üst yol dolmuş taşımacılığı yapan şoför esnafı 18 Mart Çanakkale Zaferinin yıl dönümü ve Afrin Operasyonuna destek vermek amacıyla 17 Mart 2018 Cumartesi günü tüm gün boyunca, duraktaki tüm araçların gelirini Mehmetçik Vakfı'na bağışladılar. Kampanyaya destek veren Kozlu Belediye Başkanı Kerim Yılmaz’a günün hatırası olan fotoğrafı hediye ederek kampanyaya destek verdiği için Başkan Yılmaz’a teşekkür ettiler.
Başkan Kerim Yılmaz da ''Bu vatan kolay kurulmadı, Vatanımız dünyanın göz bebeği. Bu vatanı korumak için mücadele eden Mehmetçiklerimize destek için yapılan organizasyonda bizimde katkımız olduysa ne mutlu bize. Bizler burada rahat isek Afrin'de, Güneydoğu'da, karada, havada, denizde mücadele eden askerlerimiz sayesinde rahatız. Allah onlardan razı olsun onları korusun" dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.