Sitenin sağında bir giydirme reklam

Erdemir'li Öğrenciler Kamu Spotu İle Yerli Malına Dikkat Çektiler

Eğitim (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 09.01.2020 - 21:58, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7769+ kez okundu.
 

Erdemir'li Öğrenciler Kamu Spotu İle Yerli Malına Dikkat Çektiler

Erdemir İlkokulu öğrencileri yerli malı haftasında kamu spotu hazırladı
Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Erdemir İlkokulu 2-A sınıfı öğrencileri yerli malı haftasında yerli üretim ve ürünlere dikkat çekmek amacıyla “Yüzde 100 Türkiye, yatırımımız iyiliğe” sloganıyla kamu spotu hazırladı.  Kdz. Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Erdemir İlkokulu 2-A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Yeşim Çiftçi’nin koordinesinde e-twining projesi kapsamında “Yüzde 100 Türkiye, yatırımımız iyiliğe” sloganıyla 5 dakika 47 saniyelik bir video ile kamu spotu çekti. Video çekimlerine Zonguldak’ta ki bazı ilçe ve beldelerdeki okulların öğrencileri de destek verdi. Hazırlanan kamu spotu ile tutum, yatırım ve Türk Malları kavramlarına başka açılardan bakmayı ve toplumu bilinçlendirerek farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını dile getiren öğrenciler geleceğe umut olmak istediklerini ifade etti.
Erdemir İlkokulu öğrencileri yerli malı haftasında kamu spotu hazırladı

Zonguldak’ın Ereğli ilçesinde Erdemir İlkokulu 2-A sınıfı öğrencileri yerli malı haftasında yerli üretim ve ürünlere dikkat çekmek amacıyla “Yüzde 100 Türkiye, yatırımımız iyiliğe” sloganıyla kamu spotu hazırladı. 

Kdz. Ereğli ilçesinde faaliyet gösteren Erdemir İlkokulu 2-A sınıfı öğrencileri öğretmenleri Yeşim Çiftçi’nin koordinesinde e-twining projesi kapsamında “Yüzde 100 Türkiye, yatırımımız iyiliğe” sloganıyla 5 dakika 47 saniyelik bir video ile kamu spotu çekti. Video çekimlerine Zonguldak’ta ki bazı ilçe ve beldelerdeki okulların öğrencileri de destek verdi. Hazırlanan kamu spotu ile tutum, yatırım ve Türk Malları kavramlarına başka açılardan bakmayı ve toplumu bilinçlendirerek farkındalık oluşturmayı amaçladıklarını dile getiren öğrenciler geleceğe umut olmak istediklerini ifade etti.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.