Sitenin sağında bir giydirme reklam

Ereğli evinde 1 puanla yetindi

Spor (İHA) - İhlas Haber Ajansı | 25.02.2019 - 21:40, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7462+ kez okundu.
 

Ereğli evinde 1 puanla yetindi

Kdz. Ereğli Belediyespor :0 Beylerbeyi : 0
Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 19.hafta mücadelesinde İstanbul temsilcisi Beylerbeyispor’u konuk eden Karadeniz Ereğli Belediyespor rakibi ile golsüz berabere kaldı.  Eflatun beyazlılar sayısız pozisyonu harcarken karşılaşma da 73. dakikadan sonra 3 kırmızı kart çıktı, Beylerbeyi maçı 9, Ereğli Belediyespor ise 10 kişi tamamladı. Eflatun beyazlılar gelecek hafta İstanbul deplasmanında Beşyüzevler’e konuk olacak. Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden ve Ece Türkoğlu ile Başak İçinözbebek’in yokluğunda Gaziantep temsilcisi ALG’yi Ereğli’de konuk eden Kdz.Ereğli Belediyespor, bir topun direkten döndüğü karşılaşmadan 0-0’lık beraberlikle ayrılarak haftayı 1 puanla kapattı. Haftayı 19 puanla geçen eflatun beyazlılar gelecek hafta 3 Mart Pazar günü ligin ilk yarısında deplasmanda 3-1 mağlup ettiği Kireçburnu’nu konuk edecek.
Kdz. Ereğli Belediyespor :0 Beylerbeyi : 0

Bölgesel Amatör Lig 10. Grup 19.hafta mücadelesinde İstanbul temsilcisi Beylerbeyispor’u konuk eden Karadeniz Ereğli Belediyespor rakibi ile golsüz berabere kaldı. 

Eflatun beyazlılar sayısız pozisyonu harcarken karşılaşma da 73. dakikadan sonra 3 kırmızı kart çıktı, Beylerbeyi maçı 9, Ereğli Belediyespor ise 10 kişi tamamladı. Eflatun beyazlılar gelecek hafta İstanbul deplasmanında Beşyüzevler’e konuk olacak.
Kadınlar 1. Ligi’nde mücadele eden ve Ece Türkoğlu ile Başak İçinözbebek’in yokluğunda Gaziantep temsilcisi ALG’yi Ereğli’de konuk eden Kdz.Ereğli Belediyespor, bir topun direkten döndüğü karşılaşmadan 0-0’lık beraberlikle ayrılarak haftayı 1 puanla kapattı. Haftayı 19 puanla geçen eflatun beyazlılar gelecek hafta 3 Mart Pazar günü ligin ilk yarısında deplasmanda 3-1 mağlup ettiği Kireçburnu’nu konuk edecek.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.