Sitenin sağında bir giydirme reklam

ERTAN İŞİ SAĞLAMA ALMADAN ORTAYA ÇIKMADI

Gündem 20.07.2016 - 16:51, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7321+ kez okundu.
 

ERTAN İŞİ SAĞLAMA ALMADAN ORTAYA ÇIKMADI

15 Temmuz Cuma akşamı Türkiye akıllara durgunluk verecek olağan üstü saatler yaşadı. Devlet içerisine ve özellikle Türk Silahlı Kuvvetleri içerisine çöreklenmiş paralel ihanet çeteleri devleti ele geçirmeye çalıştılar. Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım başarısız darbe girişiminin ilk saatlerinden itibaren halkı sokağa ve meydanlara çıkmaya, bu ihanet çetelerine direnmeye davet etti. Halk çağrıya uydu meydanlara akın etti. Ellerinde Türk Bayrakları ile vatan hainlerine geçit vermedi. Başta AKP’li belediyeler olmak üzere birçok belediye vatandaşın meydanlara akın etmesine ön ayak oldu. ORTALIK YATIŞANA KADAR ERTAN ŞAHİN NEDEN GÖRÜNÜRDE YOKTU? Ancak Kozlulu vatandaşlar, AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’i, darbe girişiminin olduğu 15 Temmuz Cuma ve 16 Temmuz Cumartesi günü Kozlu’da göremediklerini ifade ettiler.  Şahin’in tüm tehlike geçtikten sonra 17 Temmuz Pazar günü madenci anıtında gerçekleştirilen ‘Demokrasiye ve Milli iradeye sahip çıkalım’ mitinginde görüldüğü ileri sürüldü. Daha 2015-2016 öğretim yılının başına kadar çocuğuna Cemaate ait okulda eğitim aldıran Ertan Şahin acaba neyi beklemişti? FETÖ/PDY yandaşlarınca gerçekleştirildiği öne sürülen darbe girişimi başarılı olsaydı, 18 Temmuz Sabahı AKP’li Kozlu belediye başkanı Ertan Şahin başka bir pozisyon mu alacaktı?  Darbe girişiminin tehlikesi tamamıyla bertaraf edilene kadar ortalıkta görünmeyen Şahin, kendini sağlama almayı mı hedeflemişti? Bu sorular Kozlu’da sokaktaki vatandaşların birbirine sorduğu sorular. Yani Kozlu kamuoyunun gündem konuları. AKP KENDİ İÇ TEMİZLİĞİNİ NE ZAMAN YAPACAK? Kozlu Kamuoyunda yüksek sesle dile getirilen ve vatandaşın merak konusu haline gelen bir başka gündem konusu ise Fethullah Gülen Cemaatine yakınlığı ile bilinen AKP Kozlu İlçe başkanı Ahmet Özdemir’in hala görevden alınmamış olması. Başarısız darbe girişiminin ardından, Gülen Cemaatine yönelik kamuda büyük bir temizlik operasyonu başlatan, 50 bin Kamu görevlisini görevden alan AKP Hükümetinin kendi içerisindeki temizliği ne zaman yapacağı ve cemaatle yakın ilişkileri defalarca belgelenmiş olan Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’i ne zaman görevden alacağı merakla bekleniyor.(BKH)  

15 Temmuz Cuma akşamı Türkiye akıllara durgunluk verecek olağan üstü saatler yaşadı.

Devlet içerisine ve özellikle Türk Silahlı Kuvvetleri içerisine çöreklenmiş paralel ihanet çeteleri

devleti ele geçirmeye çalıştılar.

Cumhurbaşkanı R.Tayyip Erdoğan ve Başbakan Binali Yıldırım başarısız darbe girişiminin ilk saatlerinden itibaren halkı sokağa ve meydanlara çıkmaya, bu ihanet çetelerine direnmeye davet etti.

Halk çağrıya uydu meydanlara akın etti. Ellerinde Türk Bayrakları ile vatan hainlerine geçit vermedi.

Başta AKP’li belediyeler olmak üzere birçok belediye vatandaşın meydanlara akın etmesine ön ayak oldu.

ORTALIK YATIŞANA

KADAR ERTAN ŞAHİN

NEDEN GÖRÜNÜRDE

YOKTU?

Ancak Kozlulu vatandaşlar, AKP’li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin’i, darbe girişiminin olduğu 15 Temmuz Cuma ve 16 Temmuz Cumartesi günü Kozlu’da göremediklerini ifade ettiler. 

Şahin’in tüm tehlike geçtikten sonra 17 Temmuz Pazar günü madenci anıtında gerçekleştirilen ‘Demokrasiye ve Milli iradeye sahip çıkalım’ mitinginde görüldüğü ileri sürüldü.

Daha 2015-2016 öğretim yılının başına kadar çocuğuna Cemaate ait okulda eğitim aldıran Ertan Şahin acaba neyi beklemişti?

FETÖ/PDY yandaşlarınca gerçekleştirildiği öne sürülen darbe girişimi başarılı olsaydı, 18 Temmuz Sabahı AKP’li Kozlu belediye başkanı Ertan Şahin başka bir pozisyon mu alacaktı? 

Darbe girişiminin tehlikesi tamamıyla bertaraf edilene kadar ortalıkta görünmeyen Şahin, kendini sağlama almayı mı hedeflemişti?

Bu sorular Kozlu’da sokaktaki vatandaşların birbirine sorduğu sorular. Yani Kozlu kamuoyunun gündem konuları.

AKP KENDİ İÇ

TEMİZLİĞİNİ NE ZAMAN

YAPACAK?

Kozlu Kamuoyunda yüksek sesle dile getirilen ve vatandaşın merak konusu haline gelen bir başka gündem konusu ise Fethullah Gülen Cemaatine yakınlığı ile bilinen AKP Kozlu İlçe başkanı Ahmet Özdemir’in hala görevden alınmamış olması.

Başarısız darbe girişiminin ardından, Gülen Cemaatine yönelik kamuda büyük bir temizlik operasyonu başlatan, 50 bin Kamu görevlisini görevden alan AKP Hükümetinin kendi içerisindeki temizliği ne zaman yapacağı ve cemaatle yakın ilişkileri defalarca belgelenmiş olan Kozlu İlçe Başkanı Ahmet Özdemir’i ne zaman görevden alacağı merakla bekleniyor.(BKH)

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.