Sitenin sağında bir giydirme reklam

Evdeki hesap Çarşıya Uymaz!

Gündem 06.11.2020 - 14:38, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3315+ kez okundu.
 

Evdeki hesap Çarşıya Uymaz!

Geçtiğimiz haftada bir ilçede faaliyet gösteren Engelliler Derneği Başkanının kafadarı eski muhtarla birlikte çevirdiği filmlerden bahsetmiştik. Bu iki kafadar eski muhtarın hastanede kurduğu ilişkileri kullanarak, engellilerden raporlarını düzenlemek için para talep edip, birlikte kırışıyorlarmış.  Ayrıca Engelli Derneği başkanı Derneğe hibe edilen aküsü olmayan elektrikli tekerlekli sandalyeyi bir engelliye para karşılığı satmış, olaydan haberi olan başka bir dernek üyesi mahalle muhtarının girişimleri sonrasında mecbur kalıp adamın parasını iade etmiş. Şimdi sıkı durun! Bu fırıldağın filmlerine akıl sır ermiyor… Aynı Engelli Derneği Başkanı, derneğin üyesi olan bayana rapor işlerini birlikte hallettiği eski muhtarla bir olup öyle bir komplo kurmuş ki, ne akla sığar ne de ahlaka! Dernek üyesi kadının başkanlığa aday olacağını söylemesi üzerine nemalandığı dernek başkanlığı koltuğunun altından gideceğini düşünüp telaşa kapılan ahlaklı (!) başkan, kankisi eski muhtara dernek üyesi bayanı yemeğe yada çaya davet etmesini söylüyor. İnce ayar işlerini seven eski muhtar, dernek üyesi engelli bayanı ikna edip arabaya alıyor. İlçe sınırları içerisinde araba içerisinde sohbet ederken bayana yaklaşan muhtarın arabasına yaklaşıp dernek üyesi bayanın fotoğraflarını çeken dernek başkanı, dernek üyesi engelli kadını ‘Yerime aday olursan fotoğraflarını sosyal medyada yayınlarım. Milletin içerisine çıkamazsın’ diyerek tehdit ediyor.  Böylece koltuğu garantilediğini sanan ahlaklı (!) engelli derneği başkanı, arkasındaki diğer açıklarının farkında olmadan gelecek kongrede tekrar aday olmanın hesaplarını yapıyor. Ne demişler ‘evdeki hesap çarşıya uymaz!!! ‘
Geçtiğimiz haftada bir ilçede faaliyet gösteren Engelliler Derneği Başkanının kafadarı eski muhtarla birlikte çevirdiği filmlerden bahsetmiştik.
Bu iki kafadar eski muhtarın hastanede kurduğu ilişkileri kullanarak, engellilerden raporlarını düzenlemek için para talep edip, birlikte kırışıyorlarmış. 
Ayrıca Engelli Derneği başkanı Derneğe hibe edilen aküsü olmayan elektrikli tekerlekli sandalyeyi bir engelliye para karşılığı satmış, olaydan haberi olan başka bir dernek üyesi mahalle muhtarının girişimleri sonrasında mecbur kalıp adamın parasını iade etmiş.
Şimdi sıkı durun!
Bu fırıldağın filmlerine akıl sır ermiyor…
Aynı Engelli Derneği Başkanı, derneğin üyesi olan bayana rapor işlerini birlikte hallettiği eski muhtarla bir olup öyle bir komplo kurmuş ki, ne akla sığar ne de ahlaka!
Dernek üyesi kadının başkanlığa aday olacağını söylemesi üzerine nemalandığı dernek başkanlığı koltuğunun altından gideceğini düşünüp telaşa kapılan ahlaklı (!) başkan, kankisi eski muhtara dernek üyesi bayanı yemeğe yada çaya davet etmesini söylüyor. İnce ayar işlerini seven eski muhtar, dernek üyesi engelli bayanı ikna edip arabaya alıyor. İlçe sınırları içerisinde araba içerisinde sohbet ederken bayana yaklaşan muhtarın arabasına yaklaşıp dernek üyesi bayanın fotoğraflarını çeken dernek başkanı, dernek üyesi engelli kadını ‘Yerime aday olursan fotoğraflarını sosyal medyada yayınlarım. Milletin içerisine çıkamazsın’ diyerek tehdit ediyor. 
Böylece koltuğu garantilediğini sanan ahlaklı (!) engelli derneği başkanı, arkasındaki diğer açıklarının farkında olmadan gelecek kongrede tekrar aday olmanın hesaplarını yapıyor.
Ne demişler ‘evdeki hesap çarşıya uymaz!!! ‘
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.