Sitenin sağında bir giydirme reklam

Fırtına yedek kulübesini uçurdu

Spor 30.05.2019 - 01:55, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7248+ kez okundu.
 

Fırtına yedek kulübesini uçurdu

Zonguldak'ta akşam saatlerinde etkili fırtına futbol sahasında ki portatif yedek kulübesini sürükleyerek tel örgülerin üzerine düşürdü. Zonguldak'ta akşam saatlerinde etkili olan fırtına futbol sahalarına da yansıdı. Kilimli ilçesinde yer alan Ahmet Şerifoğlu Stadyumunda ki portatif yedek kulübesi fırtına nedeniyle sürüklenerek tel örgülerinin üzerine düştü. Gençlik Spor İl Müdürlüğü personelleri sabah saatlerinde manzarayı görünce şaşkına döndü. Öte yandan hasar gören portatif tribün ve tel örgüler için çalışmalar başladı. 

Zonguldak'ta akşam saatlerinde etkili fırtına futbol sahasında ki portatif yedek kulübesini sürükleyerek tel örgülerin üzerine düşürdü. 
Zonguldak'ta akşam saatlerinde etkili olan fırtına futbol sahalarına da yansıdı. Kilimli ilçesinde yer alan Ahmet Şerifoğlu Stadyumunda ki portatif yedek kulübesi fırtına nedeniyle sürüklenerek tel örgülerinin üzerine düştü. Gençlik Spor İl Müdürlüğü personelleri sabah saatlerinde manzarayı görünce şaşkına döndü. Öte yandan hasar gören portatif tribün ve tel örgüler için çalışmalar başladı. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.