Sitenin sağında bir giydirme reklam

Gülsever: Ben hizmet için çıktım bu yola

Siyaset 24.02.2019 - 13:25, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7858+ kez okundu.
 

Gülsever: Ben hizmet için çıktım bu yola

‘‘Sizlerin desteği ile de bu bayrağı teslim almak istiyoruz’’
‘‘Sizlerin desteği ile de bu bayrağı teslim almak istiyoruz’’ Milliyetçi Hareket Partisi Kozlu Belediye Başkan Adayı Murat Gülsever, Güney Mahallesi Adem-Beyhan Şensoy’un ev toplantısı düzenledi. Toplantıda meclis üyeleri hazır bulundu. Başkan Adayı Murat Gülsever,ev toplantısında projelerini anlattı. Dört tane aday var Kozlu'da bir rant biriside inat için çıktı. Kozlu’nun makus kaderi ortada. İnsanlar eserleriyle iz bırakırlar. Görüyoruz bıraktıkları eserler ortada. Sokak hayvanları en büyük sıkıntı. Sonuçta onlarında canı var. Onların güzel bir ortamda yaşaması için sağlıklı bir ortam içinde zarar vermeden bir arada hepsini barındırmak. Ulaşım sıkıntısı hepimizi sorunu. Size söz veriyorum 2 liradan taşımacılık yapacağız. Bu konuda ki sıkıntıları biz çok iyi biliyoruz. Vatandaşın istekleri zaten belli yol,su,ulaşım. Ben hizmet için bu yola çıktım. Muhtarlarımız ile uyumlu çalışacağız. Hilal kart projemiz var. Mahalle muhtarlarımız ve sosyal yardımlaşma ile ortak belediyenin bütçesinden para ayarlayarak muhtaç olan insanlarımıza bu yardımda bulunacağız. Güney Mahallesin de kurban kesim yeri projemiz var. Bunlar kısa vadeli projelerimiz. Size yakın olan kapalı bir pazaryeri projemiz olacak. Bunlar temel ve ortak kullanım alanları. Sosyal belediyecilik anlamında yapılması gereken şeyler bunlar. Nüfus anlamında yüksek olan mahallelerde düğün salonu projemiz olacak. Gençlerimiz ve kadınlarımız için kültür sanat merkezi projemiz var. Kadınlarımızın el sanatlarını yapabileceği ve onları sergileyebileceği bir fuar alanı da düşünüyoruz. Yürüyen merdiven projemiz var ve bu projemizi Güney Mahallemiz de ki merdivenimiz de olacak. Bizim arazilerimiz gerçekten engebeli bir arazi. Şuan 3 yer belirledik. Ama bu ileriki zamanlarda 3 yer ile kalmayacak. Bizler bu yola hizmet için çıktık. Sizlerin desteği ile de bu bayrağı teslim almak istiyoruz.”dedi.
‘‘Sizlerin desteği ile de bu bayrağı teslim almak istiyoruz’’


‘‘Sizlerin desteği ile de bu bayrağı teslim almak istiyoruz’’

Milliyetçi Hareket Partisi Kozlu Belediye Başkan Adayı Murat Gülsever, Güney Mahallesi Adem-Beyhan Şensoy’un ev toplantısı düzenledi.
Toplantıda meclis üyeleri hazır bulundu.


Başkan Adayı Murat Gülsever,ev toplantısında projelerini anlattı.
Dört tane aday var Kozlu'da bir rant biriside inat için çıktı. Kozlu’nun makus kaderi ortada. İnsanlar eserleriyle iz bırakırlar. Görüyoruz bıraktıkları eserler ortada. Sokak hayvanları en büyük sıkıntı. Sonuçta onlarında canı var. Onların güzel bir ortamda yaşaması için sağlıklı bir ortam içinde zarar vermeden bir arada hepsini barındırmak. Ulaşım sıkıntısı hepimizi sorunu. Size söz veriyorum 2 liradan taşımacılık yapacağız. Bu konuda ki sıkıntıları biz çok iyi biliyoruz. Vatandaşın istekleri zaten belli yol,su,ulaşım. Ben hizmet için bu yola çıktım. Muhtarlarımız ile uyumlu çalışacağız. Hilal kart projemiz var. Mahalle muhtarlarımız ve sosyal yardımlaşma ile ortak belediyenin bütçesinden para ayarlayarak muhtaç olan insanlarımıza bu yardımda bulunacağız. Güney Mahallesin de kurban kesim yeri projemiz var. Bunlar kısa vadeli projelerimiz. Size yakın olan kapalı bir pazaryeri projemiz olacak. Bunlar temel ve ortak kullanım alanları. Sosyal belediyecilik anlamında yapılması gereken şeyler bunlar. Nüfus anlamında yüksek olan mahallelerde düğün salonu projemiz olacak. Gençlerimiz ve kadınlarımız için kültür sanat merkezi projemiz var. Kadınlarımızın el sanatlarını yapabileceği ve onları sergileyebileceği bir fuar alanı da düşünüyoruz. Yürüyen merdiven projemiz var ve bu projemizi Güney Mahallemiz de ki merdivenimiz de olacak. Bizim arazilerimiz gerçekten engebeli bir arazi. Şuan 3 yer belirledik. Ama bu ileriki zamanlarda 3 yer ile kalmayacak. Bizler bu yola hizmet için çıktık. Sizlerin desteği ile de bu bayrağı teslim almak istiyoruz.”dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.