Sitenin sağında bir giydirme reklam

GÜNLERDİR KAYIP OLAN YAŞLI ADAM ÖLÜ OLARAK BULUNDU

Kozlu 11.11.2020 - 22:12, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3254+ kez okundu.
 

GÜNLERDİR KAYIP OLAN YAŞLI ADAM ÖLÜ OLARAK BULUNDU

Zonguldak’ın Kozlu ilçesine bağlı Sivriler Köyü’nde bir süredir kayıp olan 71 yaşındaki yaşlı adam tarlada ölü olarak bulundu. Alınan bilgiye göre, Kozlu Sivriler Köyü Dere Mahallesi’nde ikamet eden 70 yaşındaki Yusuf Lüllecioğlu, dolaşmak için çıktığı tarladan dönmemesi üzerine ailesi endişelenerek durumu Jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ekiplerince geniş çaplı arama çalışması başlatıldı. Yapılan arama sonucu Yusuf Lüllecioğlu isimli yaşlı adam ailesi tarafından bir tarlada yerde hareketsiz olarak bulundu. Bölgeye ulaşan sağlık ekiplerince Yusuf Lüllecioğlu'nun öldüğü belirlendi. Yaşlı adamın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Morgdan alınan Yusuf Lüllecioğlu'nun cenazesinin Cumartesi günü Sivriler Köyü’nde toprağa verildiği öğrenildi.  

Zonguldak’ın Kozlu ilçesine bağlı Sivriler Köyü’nde bir süredir kayıp olan 71 yaşındaki yaşlı adam tarlada ölü olarak bulundu.
Alınan bilgiye göre, Kozlu Sivriler Köyü Dere Mahallesi’nde ikamet eden 70 yaşındaki Yusuf Lüllecioğlu, dolaşmak için çıktığı tarladan dönmemesi üzerine ailesi endişelenerek durumu Jandarma ekiplerine bildirdi. Jandarma ekiplerince geniş çaplı arama çalışması başlatıldı. Yapılan arama sonucu Yusuf Lüllecioğlu isimli yaşlı adam ailesi tarafından bir tarlada yerde hareketsiz olarak bulundu. Bölgeye ulaşan sağlık ekiplerince Yusuf Lüllecioğlu'nun öldüğü belirlendi. Yaşlı adamın cansız bedeni, otopsi yapılmak üzere Bülent Ecevit Üniversitesi Uygulama ve Araştırma Hastanesi morguna kaldırıldı. Morgdan alınan Yusuf Lüllecioğlu'nun cenazesinin Cumartesi günü Sivriler Köyü’nde toprağa verildiği öğrenildi.

 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.