Sitenin sağında bir giydirme reklam

HABERAL, YAZILANLARIN GERÇEKLERLE ALAKASI YOKTUR

Siyaset 08.02.2019 - 17:53, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7659+ kez okundu.
 

HABERAL, YAZILANLARIN GERÇEKLERLE ALAKASI YOKTUR

‘Hiçbir pazarlık yoktur; her partinin kendi adayı vardır. Aday geri çekme ya da aday kaydırma gibi savsatalar uydurmadır’ Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Erkan Haberal yerel basında çıkan haberlerle ilgili basın açıklaması yaptı. Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Erkan Haberal, MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan’ın çekilmesi yönünde hiçbir görüşmenin yapılmadığını ifade ederek“ yazılanların uzaktan ve yakından gerçeklerle alakası yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Belediye Başkan adayı, Ülkücülüğüne şahit, adamlığına kefil olduğumuz Hamdi Ayan olduğunun altını çizen MHP Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Erkan Haberal açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Son günlerde yerel basında çıkan yanlış ve yanlı haberlerle ilgili açıklama yapmak gereği hâsıl olmuştur. Zira, yazılanların uzaktan ve yakından gerçeklerle alakası yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Belediye Başkan adayı, Ülkücülüğüne şahit, adamlığına kefil olduğumuz Hamdi Ayan başkanımızdır. Hayatının her döneminde ülkücü şuurla yaşayıp partisine her kademede hizmet eden başkanımız inşallah belediye başkanlığı görevini de aynı idrak içerisinde gerçekleştirecektir. Bizim Sayın Hamdi Ayan başkanımızla hukukumuzu, ne konuştuğumuzu, ne planladığımızı anlayamayanlar sadece dedikodu üretip tezvirat bataklığında dolaşmak zorunda kalırlar. Buradan açıkça ifade ediyorum: Hiçbir pazarlık yoktur; her partinin kendi adayı vardır. Aday geri çekme ya da aday kaydırma gibi savsatalar uydurmadır. MHP genel merkezinde ve AK Parti Genel Merkezi’nde Zonguldak özelinde aday belirlemenin haricinde hiçbir gizli görüşme yapılmamıştır. ‘Cumhur İttifakı’nı oluşturan her iki partide aday tanıtım toplantılarını kamuoyuna açık olarak yaptığına göre Zonguldak’ta bu tür beyanlarla kamuoyunu meşgul etmek samimi olmadığı gibi art niyetlidir. Tanrı ‘Ne Mutlu Türküm’ diye haykıran Hamdi Ayan başkanımızı korusun, 31 Mart 2019 seçimlerinde zaferle taçlandırsın” dedi.

‘Hiçbir pazarlık yoktur; her partinin kendi adayı vardır. Aday geri çekme ya da aday kaydırma gibi savsatalar uydurmadır’

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Erkan Haberal yerel basında çıkan haberlerle ilgili basın açıklaması yaptı.

Milliyetçi Hareket Partisi (MHP) Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Erkan Haberal, MHP Zonguldak Belediye Başkan Adayı Hamdi Ayan’ın çekilmesi yönünde hiçbir görüşmenin yapılmadığını ifade ederek“ yazılanların uzaktan ve yakından gerçeklerle alakası yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Belediye Başkan adayı, Ülkücülüğüne şahit, adamlığına kefil olduğumuz Hamdi Ayan olduğunun altını çizen MHP Ankara Milletvekili ve TBMM İdare Amiri Erkan Haberal açıklamasında şu ifadelere yer verdi: “Son günlerde yerel basında çıkan yanlış ve yanlı haberlerle ilgili açıklama yapmak gereği hâsıl olmuştur. Zira, yazılanların uzaktan ve yakından gerçeklerle alakası yoktur. Milliyetçi Hareket Partisi’nin Belediye Başkan adayı, Ülkücülüğüne şahit, adamlığına kefil olduğumuz Hamdi Ayan başkanımızdır. Hayatının her döneminde ülkücü şuurla yaşayıp partisine her kademede hizmet eden başkanımız inşallah belediye başkanlığı görevini de aynı idrak içerisinde gerçekleştirecektir. Bizim Sayın Hamdi Ayan başkanımızla hukukumuzu, ne konuştuğumuzu, ne planladığımızı anlayamayanlar sadece dedikodu üretip tezvirat bataklığında dolaşmak zorunda kalırlar. Buradan açıkça ifade ediyorum: Hiçbir pazarlık yoktur; her partinin kendi adayı vardır. Aday geri çekme ya da aday kaydırma gibi savsatalar uydurmadır. MHP genel merkezinde ve AK Parti Genel Merkezi’nde Zonguldak özelinde aday belirlemenin haricinde hiçbir gizli görüşme yapılmamıştır. ‘Cumhur İttifakı’nı oluşturan her iki partide aday tanıtım toplantılarını kamuoyuna açık olarak yaptığına göre Zonguldak’ta bu tür beyanlarla kamuoyunu meşgul etmek samimi olmadığı gibi art niyetlidir. Tanrı ‘Ne Mutlu Türküm’ diye haykıran Hamdi Ayan başkanımızı korusun, 31 Mart 2019 seçimlerinde zaferle taçlandırsın” dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.