Sitenin sağında bir giydirme reklam

HERŞEY ERİK AĞACINI ANLATAN KOMPOZİSYONLA BAŞLADI

Kültür 02.04.2015 - 13:48, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7823+ kez okundu.
 

HERŞEY ERİK AĞACINI ANLATAN KOMPOZİSYONLA BAŞLADI

Kozlulu yaşam danışmanı, yazar Hülya Demircan Şeref yayınlanan ilk kitabını tanıtımını yaptı.
Kozlulu yaşam danışmanı, yazar Hülya Demircan Şeref yayınlanan ilk kitabını tanıtımını yaptı. Hülya Demircan Şeref 'Göz Esaretinden Gönül Hürriyetine' isimli kitabının tanıtımını Demirpark Alışveriş Merkezinde yaptı. Hülya Demircan Şeref tanıtımını yaptığı kitabında 11 Yıl önce Ahmed Hulusi'nin eseri ile tanıştıktan sonra hayatını tamamen araştırma, öğrenme asıl içindeki öz benliği keşfetmek üzerine geliştirmeyi hedef aldığını, İslamiyetin anlatılanlarla sınırlı olmadığına olan inancı ile sorguladıkça kendisinde çözümlenen cevapları yaşama bakışı ve katmak istediklerinin tamamen değiştiğini dile getiriyor. Şeref yazma aşkının ve tutkusunun Ortaokul öğretmeni erik ağacını anlatan kompozisyonuna en yüksek notu verip 'Çok güzel kompozisyon bakın'diye sınıfa okuttuğu günden beri kendisinde var olduğunu, yayımlanan bu kitabının da o günden beri devam eden o aşkın ve tutkunun bir eseri olduğunu dile getirdi. Tanıtımın ardından yazar Hülya Demircan Şeref kitabını imzalayarak ve sevenleri ile fotoğraf çektirdi. (BKH)
Kozlulu yaşam danışmanı, yazar Hülya Demircan Şeref yayınlanan ilk kitabını tanıtımını yaptı.

Kozlulu yaşam danışmanı, yazar Hülya Demircan Şeref yayınlanan ilk kitabını tanıtımını yaptı.

Hülya Demircan Şeref 'Göz Esaretinden Gönül Hürriyetine' isimli kitabının tanıtımını Demirpark Alışveriş Merkezinde yaptı.

Hülya Demircan Şeref tanıtımını yaptığı kitabında 11 Yıl önce Ahmed Hulusi'nin eseri ile tanıştıktan sonra hayatını tamamen araştırma, öğrenme asıl içindeki öz benliği keşfetmek üzerine geliştirmeyi hedef aldığını, İslamiyetin anlatılanlarla sınırlı olmadığına olan inancı ile sorguladıkça kendisinde çözümlenen cevapları yaşama bakışı ve katmak istediklerinin tamamen değiştiğini dile getiriyor.

Şeref yazma aşkının ve tutkusunun Ortaokul öğretmeni erik ağacını anlatan kompozisyonuna en yüksek notu verip 'Çok güzel kompozisyon bakın'diye sınıfa okuttuğu günden beri kendisinde var olduğunu, yayımlanan bu kitabının da o günden beri devam eden o aşkın ve tutkunun bir eseri olduğunu dile getirdi.

Tanıtımın ardından yazar Hülya Demircan Şeref kitabını imzalayarak ve sevenleri ile fotoğraf çektirdi. (BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.