Sitenin sağında bir giydirme reklam

İBRE AV.FATİH KELEŞ’İ GÖSTERİYOR

Siyaset 04.06.2020 - 22:27, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7355+ kez okundu.
 

İBRE AV.FATİH KELEŞ’İ GÖSTERİYOR

Bir süre önce Ak Parti Hükümetleri’nin Ekonomiden Sorumlu Bakanı tarafından kurulan ve ülke çapındaki teşkilatlanma çalışmaları süren Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nin kurmayları çeşitli çalışmalarda bulunmak amacı ile Zonguldak’a geldiler.
Bir süre önce Ak Parti Hükümetleri’nin Ekonomiden Sorumlu Bakanı tarafından kurulan ve ülke çapındaki teşkilatlanma çalışmaları süren Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nin kurmayları çeşitli çalışmalarda bulunmak amacı ile Zonguldak’a geldiler. 4 Haziran Perşembe günü Keyf-i Köfte Restaurant’ta Zonguldak’taki yerel gazete, televizyon ve radyo mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen DEVA Partisi Seçim İşleri Başkanı Av. İdris Şahin, Kadın Politikaları Başkanı Prof.Dr.Arzu Kılıçlar, Kurucular Kurulu üyeleri Kadriye Esra Aygün, Doç.Dr. Hasan Canpolat , Furkan Arık 13’üncü Bölge olarak nitelendirdikleri Tokat, Çorum, Amasya, Kastamonu, Bartın, Karabük, Zonguldak, Sinop, Rize illerindeki teşkilatlanma çalışmaları çerçevesinde Zonguldak’ta bulunduklarını, ifade ettiler. Seçim İşleri Başkanı Av.İdris Şahin bu güne kadar Zonguldak’tan Deva Partisine 250’ye yakın başvuru olduğunu dile getirerek, İl Başkanlığı ile ilgili başvuruda bulunan 6 isimin önümüzdeki hafta görüşülmek için Ankara’ya çağırılacağını ve bunların arasından belirlenen 3 kişinin 1’i il başkanı olmak koşulu Zonguldak’ta teşkilatlanma çalışmaları için görevlendirileceğini ifade etti. DEVA Partisi Seçim İşleri Başkanı Av.İdris Şahin, Zonguldak’ı iyi tanıdığını,İl Başkanı seçiminde çok hassas olduklarını ve bu amaçla eski yeni siyasetçiler, kanaat önderleri, STK Başkanları dahil birçok kesimle istişare halinde olduklarını sözlerine ekledi. İl Başkanı seçimin partisinin 3 ana kriteri olduğunu dile getiren Şahin, bunları;  1-İyi insan olmak, 2-İşinde ve toplum ilişkilerinde başarılı olmak, 3- Demokrat olmak şeklinde nitelendirdi. Kendisine yöneltilen sorulara cevaben; DEVA Partisi’nin Ak Parti’de umduğunu bulamayanların oluşturduğu bir hareket ya da başka bir Siyasi Partinin devamı olmadığına dikkat çeken Şahin,Deva Partisi’nin kuruluş amacını ve  içerisinde birçok eski Ak Parti’li siyasetçi oluşunu, Ak Partinin kuruluş ilkelerinden koptuğu ve biz merkezli siyasetten ben merkezli siyasete kaydığı bu yüzden den ülkenin sorunlarına ve vatandaşın ihtiyaçlarına cevap veremez hale geldiği için zorunluluk olmasından kaynaklandığı şeklinde ifade etti. Teşkilatlanma çalışmalarının neticelenmesine müteakip Genel Başkan Ali Babacan ile birlikte Zonguldak’a gelme sözü de veren Şahin basın mensupları ile kahvaltılı sohbet toplantısının ardından Merkez ve İlçelerden gelen Partililer ile basına kapalı özel bir toplantı yaptı. Şahin ve Deva Partisi Kurmaylarının toplantısından İl Başkanlığı için Ankara’ya çağırılacak 6 isim içerisinden en güçlü adayın Av.Fatih Keleş olduğu ve önümüzdeki hafta isminin açıklanacağı izlenimine varıldı.(BKH)
Bir süre önce Ak Parti Hükümetleri’nin Ekonomiden Sorumlu Bakanı tarafından kurulan ve ülke çapındaki teşkilatlanma çalışmaları süren Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nin kurmayları çeşitli çalışmalarda bulunmak amacı ile Zonguldak’a geldiler.

Bir süre önce Ak Parti Hükümetleri’nin Ekonomiden Sorumlu Bakanı tarafından kurulan ve ülke çapındaki teşkilatlanma çalışmaları süren Demokrasi ve Atılım (DEVA) Partisi’nin kurmayları çeşitli çalışmalarda bulunmak amacı ile Zonguldak’a geldiler.

4 Haziran Perşembe günü Keyf-i Köfte Restaurant’ta Zonguldak’taki yerel gazete, televizyon ve radyo mensupları ile kahvaltıda bir araya gelen DEVA Partisi Seçim İşleri Başkanı Av. İdris Şahin, Kadın Politikaları Başkanı Prof.Dr.Arzu Kılıçlar, Kurucular Kurulu üyeleri Kadriye Esra Aygün, Doç.Dr. Hasan Canpolat , Furkan Arık 13’üncü Bölge olarak nitelendirdikleri Tokat, Çorum, Amasya, Kastamonu, Bartın, Karabük, Zonguldak, Sinop, Rize illerindeki teşkilatlanma çalışmaları çerçevesinde Zonguldak’ta bulunduklarını, ifade ettiler.

Seçim İşleri Başkanı Av.İdris Şahin bu güne kadar Zonguldak’tan Deva Partisine 250’ye yakın başvuru olduğunu dile getirerek, İl Başkanlığı ile ilgili başvuruda bulunan 6 isimin önümüzdeki hafta görüşülmek için Ankara’ya çağırılacağını ve bunların arasından belirlenen 3 kişinin 1’i il başkanı olmak koşulu Zonguldak’ta teşkilatlanma çalışmaları için görevlendirileceğini ifade etti.

DEVA Partisi Seçim İşleri Başkanı Av.İdris Şahin, Zonguldak’ı iyi tanıdığını,İl Başkanı seçiminde çok hassas olduklarını ve bu amaçla eski yeni siyasetçiler, kanaat önderleri, STK Başkanları dahil birçok kesimle istişare halinde olduklarını sözlerine ekledi.

İl Başkanı seçimin partisinin 3 ana kriteri olduğunu dile getiren Şahin, bunları;

 1-İyi insan olmak, 2-İşinde ve toplum ilişkilerinde başarılı olmak, 3- Demokrat olmak şeklinde nitelendirdi.

Kendisine yöneltilen sorulara cevaben;

DEVA Partisi’nin Ak Parti’de umduğunu bulamayanların oluşturduğu bir hareket ya da başka bir Siyasi Partinin devamı olmadığına dikkat çeken Şahin,Deva Partisi’nin kuruluş amacını ve  içerisinde birçok eski Ak Parti’li siyasetçi oluşunu, Ak Partinin kuruluş ilkelerinden koptuğu ve biz merkezli siyasetten ben merkezli siyasete kaydığı bu yüzden den ülkenin sorunlarına ve vatandaşın ihtiyaçlarına cevap veremez hale geldiği için zorunluluk olmasından kaynaklandığı şeklinde ifade etti.

Teşkilatlanma çalışmalarının neticelenmesine müteakip Genel Başkan Ali Babacan ile birlikte Zonguldak’a gelme sözü de veren Şahin basın mensupları ile kahvaltılı sohbet toplantısının ardından Merkez ve İlçelerden gelen Partililer ile basına kapalı özel bir toplantı yaptı.

Şahin ve Deva Partisi Kurmaylarının toplantısından İl Başkanlığı için Ankara’ya çağırılacak 6 isim içerisinden en güçlü adayın Av.Fatih Keleş olduğu ve önümüzdeki hafta isminin açıklanacağı izlenimine varıldı.(BKH)

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.