Sitenin sağında bir giydirme reklam

İHALEYE YAPILMADAN FESAT BULASTI

Kozlu 19.04.2016 - 09:53, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 8138+ kez okundu.
 

İHALEYE YAPILMADAN FESAT BULASTI

İhale Şartnamesi almak için Kozlu Belediyesine giden müteşebbislere ihale evrakı verilmemek için personel ihalede haberi olmadığını söyleyip topu birbirine atıyor.
Kozlu Belediyesi tarafından 25 Nisan 2016 günü saat 15:00 da gerçekleştirilecek olan Halim Tanyeri Caddesi üzerindeki F27A10B3A pafta 310/1 parsel deki 2250,9 m2 arsanın 10 yıllığına kiralanmasina dair ihale için şartname almak için belediyeye giden müteşebbis lere ihale evrakı verilmek istemediği ve personelin ihalede haberi olmadığı ni one sürerek topu birbirine attığı iddia edildi. İhaleye sayılı günler kala katılmak isteyenlere şartname verilmek istenilmemesine yönelik bu tür iddialar ihalenin adrese teslim yapılacağı ve alıcısınin şimdiden belli olduğu yönündeki şüpheleri ve buna bağlı iddialara sa sebep oldu. Kozlu Belediyesi'nin ihale Bürosunun sorumlusu AKP'li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin'in eşi Şahizer Şahin olmasi Ertan Sahin'in ihalelerdeki tüm kontrolü elinin altında tutmak istemesi ve bilgisi harici bir işlem yapılmasını önlemek olarak kamuoyunda yorumlanıyor. 
İhale Şartnamesi almak için Kozlu Belediyesine giden müteşebbislere ihale evrakı verilmemek için personel ihalede haberi olmadığını söyleyip topu birbirine atıyor.

Kozlu Belediyesi tarafından 25 Nisan 2016 günü saat 15:00 da gerçekleştirilecek olan Halim Tanyeri Caddesi üzerindeki F27A10B3A pafta 310/1 parsel deki 2250,9 m2 arsanın 10 yıllığına kiralanmasina dair ihale için şartname almak için belediyeye giden müteşebbis lere ihale evrakı verilmek istemediği ve personelin ihalede haberi olmadığı ni one sürerek topu birbirine attığı iddia edildi.

İhaleye sayılı günler kala katılmak isteyenlere şartname verilmek istenilmemesine yönelik bu tür iddialar ihalenin adrese teslim yapılacağı ve alıcısınin şimdiden belli olduğu yönündeki şüpheleri ve buna bağlı iddialara sa sebep oldu.

Kozlu Belediyesi'nin ihale Bürosunun sorumlusu AKP'li Kozlu Belediye Başkanı Ertan Şahin'in eşi Şahizer Şahin olmasi Ertan Sahin'in ihalelerdeki tüm kontrolü elinin altında tutmak istemesi ve bilgisi harici bir işlem yapılmasını önlemek olarak kamuoyunda yorumlanıyor. 

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.