Sitenin sağında bir giydirme reklam

İHSANİYE AĞLIYOR

Siyaset 23.01.2019 - 23:04, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 7592+ kez okundu.
 

İHSANİYE AĞLIYOR

CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank bu günkü esnaf gezilerine İhsaniye Mahallesi ile başladı. Beraberinde CHP Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan ve partililerle İhsaniye esnafını ziyaret eden Cengiz Bank, ardından Taşbaca 102 mevkii ve İncivez'e gitti.
CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank bu günkü esnaf gezilerine İhsaniye Mahallesi ile başladı. Beraberinde CHP Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan ve partililerle İhsaniye esnafını ziyaret eden Cengiz Bank, ardından Taşbaca 102 mevkii ve İncivez'e gitti. Gezilerin ardından bir değerlendirme yapan Cengiz Bank şunları söyledi: "İhsaniye denilince insanın şöyle bir gözleri doluyor. İstanbul'da Beyoğlu ne ise Kozlu için İhsaniye Mahallesi'de öyle idi. Akşamları insanlar İhsaniye'ye gelirdi. Sinema dolar taşar çarşısı cıvıl cıvıl olurdu. İhsaniye'ye geleceğiz diye giyim kuşamlarına dikkat eder, neredeyse bayramlıklarını giyerlerdi. Şimdi ise terkedilmiş bir köy havasında. Oysa ki eski günlerine tekrar dönebilir. Burada yapılacak bir iki önemli proje ile eski canlılığı kazandırılabilir. Biz İhsaniye için iki önemli proje hazırlıyoruz. Burasını ayrı bir havaya sokacağız. Elbette sadece İhsaniye değil Kılıç Mahallemiz'de cıvıl cıvıl olacak. Vatandaşlarımız eşlerini ve çocuklarını alıp akşamları buralara tekrar gezmeye gelecekler. Elbette sadece İhsaniye dertli değil. Tüm mahallelerimizin kendine has sıkıntıları var. Biz bunları oturduğumuz yerden kendimiz karar vererek değil, mahalleli dostlarımızla beraber oturup karar vereceğiz. Ne yapacaksak birlikte yapacağız. İncivez'de gördüğümüz ilgi beni gerçekten çok memnun etti. Zonguldak yönünden gelişte Kozlu'ya ait ilk yer olan İncivez neredeyse üvey evlat muamelesi görmüş. Vatandaşlar burada yol tamiratlarını kendi yapıyor. Bu kadar ilgisizlik bu kadar vurdumduymazlık olamaz. Bu kadar asfalt nereye dökülüyor? Öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu bu bölgece farklı düzenlemeler yapmak lazım. Öğrencileri site tarafına değil İncivez tarafına çekip buradaki esnafımıza da nefes aldırmalıyız." dedi.
CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank bu günkü esnaf gezilerine İhsaniye Mahallesi ile başladı. Beraberinde CHP Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan ve partililerle İhsaniye esnafını ziyaret eden Cengiz Bank, ardından Taşbaca 102 mevkii ve İncivez'e gitti.

CHP Kozlu Belediye Başkan Adayı Cengiz Bank bu günkü esnaf gezilerine İhsaniye Mahallesi ile başladı.

Beraberinde CHP Kozlu İlçe Başkanı Seyfettin Ceylan ve partililerle İhsaniye esnafını ziyaret eden Cengiz Bank, ardından Taşbaca 102 mevkii ve İncivez'e gitti.

Gezilerin ardından bir değerlendirme yapan Cengiz Bank şunları söyledi: "İhsaniye denilince insanın şöyle bir gözleri doluyor. İstanbul'da Beyoğlu ne ise Kozlu için İhsaniye Mahallesi'de öyle idi.

Akşamları insanlar İhsaniye'ye gelirdi. Sinema dolar taşar çarşısı cıvıl cıvıl olurdu. İhsaniye'ye geleceğiz diye giyim kuşamlarına dikkat eder, neredeyse bayramlıklarını giyerlerdi. Şimdi ise terkedilmiş bir köy havasında. Oysa ki eski günlerine tekrar dönebilir. Burada yapılacak bir iki önemli proje ile eski canlılığı kazandırılabilir. Biz İhsaniye için iki önemli proje hazırlıyoruz. Burasını ayrı bir havaya sokacağız. Elbette sadece İhsaniye değil Kılıç Mahallemiz'de cıvıl cıvıl olacak. Vatandaşlarımız eşlerini ve çocuklarını alıp akşamları buralara tekrar gezmeye gelecekler. Elbette sadece İhsaniye dertli değil. Tüm mahallelerimizin kendine has sıkıntıları var. Biz bunları oturduğumuz yerden kendimiz karar vererek değil, mahalleli dostlarımızla beraber oturup karar vereceğiz. Ne yapacaksak birlikte yapacağız. İncivez'de gördüğümüz ilgi beni gerçekten çok memnun etti. Zonguldak yönünden gelişte Kozlu'ya ait ilk yer olan İncivez neredeyse üvey evlat muamelesi görmüş. Vatandaşlar burada yol tamiratlarını kendi yapıyor. Bu kadar ilgisizlik bu kadar vurdumduymazlık olamaz. Bu kadar asfalt nereye dökülüyor?

Öğrencilerin yoğun olarak bulunduğu bu bölgece farklı düzenlemeler yapmak lazım. Öğrencileri site tarafına değil İncivez tarafına çekip buradaki esnafımıza da nefes aldırmalıyız." dedi.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.