Sitenin sağında bir giydirme reklam

İl Başkanı Dolandırıcılıktan Yargılanıyor!

Gündem 29.10.2020 - 15:57, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 3173+ kez okundu.
 

İl Başkanı Dolandırıcılıktan Yargılanıyor!

Zonguldak’ta bir Siyasi Parti İl Başkanı dolandırıcılık iddiası ile yargılanıyor. Bahse konu il başkanının iktidar partisinde siyaset yaptığı dönemde 9 kişiden işe koymak amacıyla para almak suretiyle dolandırıcılık yaptığı iddia ediliyor. Devlet işine yerleştirme bedeli kişi başı 25 bin TL. Daha önce de TTK’nın lojman satışı vb. gibi şatışlarda para karşılığı aracılık yaptığı yönünde suçlamalara muhatap İl Başkanı, Devlet işine yerleştirme vaadiyle Zonguldak’ta bilinen 9 kişiden 25 bin’er TL talep etmiş.  Başkan parayı fifti fifti Ankara’da Bakanlıkta iş bitirici diye tabir edilen çok samimi olduğu bir bürokratla paylaşıyormuş. Bu 9 kişiden parayı kaptıran 2 kişi bu il Başkanını dolandırıcılık suçlaması ile mahkemeye vermiş. Şikâyetçi iki kişi Kozlu’da esnaf! Mahkeme önümüzdeki ay duruşma günü vermiş… Bakalım nasıl sonuçlanacak? İl Başkanı dolandırıcı olarak yargı kararı ile hüküm mü giyecek? Yoksa aklanacak mı? İl Başkanı dolandırıcılıktan sabıka alırsa, temsil ettiği siyasi partinin il başkanlığına devam edecek mi? Siyaseti rant için mi yapılıyor? Eski partisinde bu tür iddialara muhatap olan biri, şimdi temsil ettiği partide de farklı akçeli işlere karışıyor mudur? Bunlar kamuoyunun merak ettiği sorular… İlerleyen günlerde tek tek açıklığa kavuşacaktır.

Zonguldak’ta bir Siyasi Parti İl Başkanı dolandırıcılık iddiası ile yargılanıyor.

Bahse konu il başkanının iktidar partisinde siyaset yaptığı dönemde 9 kişiden işe koymak amacıyla para almak suretiyle dolandırıcılık yaptığı iddia ediliyor.

Devlet işine yerleştirme bedeli kişi başı 25 bin TL.

Daha önce de TTK’nın lojman satışı vb. gibi şatışlarda para karşılığı aracılık yaptığı yönünde suçlamalara muhatap İl Başkanı, Devlet işine yerleştirme vaadiyle Zonguldak’ta bilinen 9 kişiden 25 bin’er TL talep etmiş. 

Başkan parayı fifti fifti Ankara’da Bakanlıkta iş bitirici diye tabir edilen çok samimi olduğu bir bürokratla paylaşıyormuş.

Bu 9 kişiden parayı kaptıran 2 kişi bu il Başkanını dolandırıcılık suçlaması ile mahkemeye vermiş.

Şikâyetçi iki kişi Kozlu’da esnaf!

Mahkeme önümüzdeki ay duruşma günü vermiş…

Bakalım nasıl sonuçlanacak?

İl Başkanı dolandırıcı olarak yargı kararı ile hüküm mü giyecek?

Yoksa aklanacak mı?

İl Başkanı dolandırıcılıktan sabıka alırsa, temsil ettiği siyasi partinin il başkanlığına devam edecek mi?

Siyaseti rant için mi yapılıyor?

Eski partisinde bu tür iddialara muhatap olan biri, şimdi temsil ettiği partide de farklı akçeli işlere karışıyor mudur?

Bunlar kamuoyunun merak ettiği sorular…

İlerleyen günlerde tek tek açıklığa kavuşacaktır.

Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.