Sitenin sağında bir giydirme reklam

İlkokul ve ortaokul mezunlarına müjde: Kura ile atama yapılacak

Gündem 19.11.2020 - 02:01, Güncelleme: 21.02.2023 - 15:12 4088+ kez okundu.
 

İlkokul ve ortaokul mezunlarına müjde: Kura ile atama yapılacak

İlkokul ve ortaokul mezunlarına müjde: Kura ile atama yapılacak
Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, kura ile kamuya atanmak isteyen ilkokul ve ortaokul mezunu engellilerin 18-30 Kasım tarihleri arasında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne başvurmaları konusunda uyarıda bulundu. Hüseyin Şirin’in açıklaması şöyle: “KAMUYA KURA İLE ATANMAK İÇİN İLKOKUL VE ORTAOKUL MEZUNU ENGELLİLERE ÖNEMLİ DUYURU ;. Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulu olarak 2020 kura ile kamuya atanmak isteyen ilkokul ve ortaokul mezunu engelliler 18 - 30 Kasım 2020 tarihleri arasında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüklerine kimlik ve engelli rapor fotokopileri ile müracaat etmeleri gerekiyor. Daha önce kayıt yaptıran arkadaşlar ÖSYM sayfasına şifreleri ile girerek güncelleme yapabilirler. Yönetim Kurulu olarak kuraya müracaat edecek adaylar 30 Kasım 2020 tarihini geçirmemelerinin önemli olduğunu belirterek tüm adaylara Aralık ayında yapılacak olan kura çekilişinde bol şanslar diliyoruz.”
İlkokul ve ortaokul mezunlarına müjde: Kura ile atama yapılacak
Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Başkanı Hüseyin Şirin, kura ile kamuya atanmak isteyen ilkokul ve ortaokul mezunu engellilerin 18-30 Kasım tarihleri arasında Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler İl Müdürlüğü’ne başvurmaları konusunda uyarıda bulundu.
Hüseyin Şirin’in açıklaması şöyle: “KAMUYA KURA İLE ATANMAK İÇİN İLKOKUL VE ORTAOKUL MEZUNU ENGELLİLERE ÖNEMLİ DUYURU ;. Türkiye Sakatlar Derneği Zonguldak Şubesi Yönetim Kurulu olarak 2020 kura ile kamuya atanmak isteyen ilkokul ve ortaokul mezunu engelliler 18 - 30 Kasım 2020 tarihleri arasında Aile ve Sosyal Politikalar İl Müdürlüklerine kimlik ve engelli rapor fotokopileri ile müracaat etmeleri gerekiyor. Daha önce kayıt yaptıran arkadaşlar ÖSYM sayfasına şifreleri ile girerek güncelleme yapabilirler. Yönetim Kurulu olarak kuraya müracaat edecek adaylar 30 Kasım 2020 tarihini geçirmemelerinin önemli olduğunu belirterek tüm adaylara Aralık ayında yapılacak olan kura çekilişinde bol şanslar diliyoruz.”
Habere ifade bırak !
Habere ait etiket tanımlanmamış.
Okuyucu Yorumları (0)

Yorumunuz başarıyla alındı, inceleme ardından en kısa sürede yayına alınacaktır.

Yorum yazarak Topluluk Kuralları’nı kabul etmiş bulunuyor ve batikaradenizhaber.com sitesine yaptığınız yorumunuzla ilgili doğrudan veya dolaylı tüm sorumluluğu tek başınıza üstleniyorsunuz. Yazılan tüm yorumlardan site yönetimi hiçbir şekilde sorumlu tutulamaz.
Sitemizden en iyi şekilde faydalanabilmeniz için çerezler kullanılmaktadır, sitemizi kullanarak çerezleri kabul etmiş saylırsınız.